Organisatie

Organisatie

Rabobank Amersfoort Eemland wordt geleid door een coöperatief directeur en een team betrokken medewerkers en leden. Lees meer over onze directeur, raad van commissarissen en ledenraad.

Directeur coöperatieve Rabobank

Directeur Coöperatieve Rabobank, Denise Notenboom geeft leiding aan Rabobank Amersfoort Eemland. Zij ontwikkelt de strategie en het beleid van de bank. Ook is zij ervoor verantwoordelijk dat klanten en leden centraal blijven staan. Dit doet zij samen met de raad van commissarissen en de ledenraad.

Denise Notenboom

Denise Notenboom

Directeur coöperatieve Rabobank

Raad van commissarissen

De raad van commissarissen (RvC) houdt toezicht op de directie en bewaakt de belangen van de bank. Jaarlijks legt de RvC hierover verantwoording af aan de ledenraad.

Onze raad van commissarissen bestaat uit

Barend de Zoete, voorzitterDieneke MandemaKoos NieuwlandCoen Reinders

Ledenraad

Bij Rabobank Amersfoort Eemland hebben leden invloed dankzij een uit hun midden gekozen ledenraad. Met 19.000 leden is dat een goede manier om hun invloed te verzekeren. De ledenraad denkt mee over het beleid en de financiële dienstverlening van Rabobank Amersfoort Eemland. Daarnaast leveren zij een bijdrage aan de economische en maatschappelijke ontwikkelingen in de regio Amersfoort.

Onze ledenraad bestaat uit

Kern Amersfoort

Kamal AlizadehStefan BovenhuisSabine DrostBert EissenBert de JongRemko KooistraSylvia KrebberDick KreijneYannick van LieflandSaskia van LissumGusta Mulder-ArentzenRobert OosterhuisHans Wessels

Kern Baarn

Khashayar BaghaniWouter EijbaardCarmen SneperMarco Verhoek

Kern Eemnes

Kees EekKarin Hesterman

Kern Hoevelaken

Sylvia Krebber

Kern Leusden

Laura HoekstraHajo HoogendijkJessica van KraaijGuido SchippersRoeland Tameling

Kern Soest

Valentin van den BrinkEdwin MajoorFrank RademakerKelly Sakkers
Lid worden van de ledenraad