Twee collega's werken op een tekentablet

Sluit je aan bij de ledenraad!

Meedoen, jezelf ontwikkelen en écht impact maken in de samenleving. Word jij daar blij van? Sluit je dan aan bij de ledenraad van jouw lokale Rabobank. Samen met de andere ledenraadsleden vervul jij een belangrijke, betekenisvolle rol binnen onze coöperatieve bank.

De ledenraad in het kort

Ledenraad zorgt verbinding

Verbinding met de maatschappij

Ledenraadsleden weten wat er speelt in hun omgeving en zetten dit op de agenda.

De koers van de Rabobank

Invloed op de koers van de bank

Namens onze leden geeft de ledenraad advies aan de lokale bankdirectie.

De missie van de Rabobank

Bijdrage aan onze missie

Ledenraadsleden helpen ons de maatschappij te versterken. Elk met hun unieke kennis, ervaring en netwerk.

Het hart van onze coöperatie

Rabobank is een coöperatie met ruim 2 miljoen leden. Dit is uniek in de Nederlandse bankenwereld. Zeker omdat deze leden zeggenschap hebben over rol die de bank speelt in de samenleving. Als lid kies je zelf de mensen die jouw belangen behartigen: de ledenraad. Elke lokale Rabobank heeft zo’n raad. Samen vormen ze het hart van onze coöperatie – een onmisbare schakel tussen de leden en de bank. De ledenraden zijn ons klankbord, onze ambassadeurs én onze sparringpartners. Ze houden ons stevig lokaal geworteld. Zo kunnen we gericht onze missie waarmaken om de samenleving duurzamer, socialer en mooier te maken.

Kinderen worden voorgelezen in het gras

Word lid van Rabobank en beslis mee over jouw ledenraad

Als lid van de coöperatieve Rabobank beslis jij mee over wie jou vertegenwoordigt in de lokale ledenraad. Doe je mee?

Inloggen om lid te worden

Heb jij een luisterend oor en daadkracht? Word ledenraadslid!

Het verschil maken in de maatschappij, dat moet je durven. Daar is denk- en daadkracht voor nodig. Impact creëren doe je samen. Hoe doe jij dat als ledenraadslid?

Je vertegenwoordigt leden: je weet wat leden en klanten belangrijk vinden en bent actief in één of meer lokale netwerken. Je bent gemakkelijk aanspreekbaar voor leden, klanten en inwoners van jouw leefomgeving. Je zet je in voor relevante thema’s: je gebruikt jouw specialisme van een sector of één van de volgende thema’s; Duurzaam Ondernemen, Banking4Food, de Energietransitie, Duurzaam Wonen en Financieel Gezond Leven. En zet deze gericht in! Je voert continu dialoog en durft een kritische sparringpartner te zijn. Je geeft richting aan de bank met jouw input over de bancaire dienstverlening en de maatschappelijke en economische rol van de bank.

Vacatures

Hieronder vind je alle homepages van de lokale banken. Wanneer er vacatures zijn, dan worden die geplaatst op de homepage van de betreffende bank en hier aangegeven.

Drenthe
Assen en Noord DrentheEmmen-CoevordenHet Drentse LandMeppel-Staphorst-Steenwijkerland
Flevoland
AlmereFlevolandNoordoostpolder-Urk
Friesland (vacatures beschikbaar)
Drachten-Noordoost Friesland (vacatures beschikbaar)Heerenveen-Zuidoost FrieslandLeeuwarden-Noordwest Friesland (vacatures beschikbaar)Sneek-Zuidwest Friesland
Gelderland (vacatures beschikbaar)
Altena-Bommelerwaard (vacature beschikbaar)Apeldoorn en omgeving (vacature beschikbaar)Arnhem en omstrekenGelderse ValleiGraafschapMaas en Waal - Oost Betuwe (vacature beschikbaar)Noord Veluwe (vacature beschikbaar)Noord- en Oost AchterhoekRandmeren (vacature beschikbaar)Rijk van NijmegenVallei en RijnWest Betuwe
Groningen
Groninger LandStad en Midden GroningenNoordenveld West Groningen
Limburg
Noord-LimburgPeel, Maas en LeudalRoermond-EchtWeerterland en CranendonckZuid-Limburg OostZuid-Limburg West
Noord-Brabant (vacatures beschikbaar)
AmerstreekAltena-BommelerwaardBredaHart van BrabantHart van de MeierijHelmond Peel Noord's Hertogenbosch en omstrekenDe KempenLand van Cuijk en MaasduinenDe LangstraatOss Bernheze (vacatures beschikbaar)Peelland Zuid (vacatures beschikbaar)Regio EindhovenTilburg en omstrekenUden-VeghelWest-Brabant Noord (vacatures beschikbaar)De Zuidelijke Baronie (vacature beschikbaar)Zuidwest-Brabant (vacature beschikbaar)
Noord-Holland (vacatures beschikbaar)
Alkmaar en omstrekenAmstel en Vecht (vacatures beschikbaar)AmsterdamGooi en VechtstreekHaarlem-IJmondKop van Noord-HollandRegio Schiphol (vacatures beschikbaar)Waterland en omstreken (vacatures beschikbaar)West-FrieslandZaanstreek (vacatures beschikbaar)
Overijssel (vacatures beschikbaar)
Centraal Twente (vacatures beschikbaar)Enschede-HaaksbergenIJsseldeltaNoord en West TwenteRijssen-EnterTwente OostVaart en VechtstreekSalland
Utrecht (vacatures beschikbaar)
Amersfoort EemlandRijn en HeuvelrugRijn en VeenstromenUtrecht en omstreken (vacatures beschikbaar)Utrechtse Waarden (vacatures beschikbaar)
Zeeland
OosterscheldeWalcheren/Noord BevelandZeeuws-Vlaanderen
Zuid-Holland (vacatures beschikbaar)
Bollenstreek (vacature beschikbaar)Groene Hart Noord (vacature beschikbaar)Hollandse IJsselIJsselmonde-DrechtstedenLeiden-Katwijk (vacature beschikbaar)Lek en Merwede (vacature beschikbaar)Regio Den HaagRotterdamWestland (vacature beschikbaar)Zuid-Holland Midden (vacature beschikbaar)Zuid-Hollandse Eilanden