Twee collega's werken op een tekentablet

Sluit je aan bij de ledenraad!

Meedoen, jezelf ontwikkelen en écht impact maken in de samenleving. Word jij daar blij van? Sluit je dan aan bij de ledenraad van jouw lokale Rabobank. Samen met de andere ledenraadsleden vervul jij een belangrijke, betekenisvolle rol binnen onze coöperatieve bank.

De ledenraad in het kort

Ledenraad zorgt verbinding

Verbinding met de maatschappij

Ledenraadsleden weten wat er speelt in hun omgeving en zetten dit op de agenda.

Illustratie weegschaal

Invloed op de koers van de bank

Namens onze leden geeft de ledenraad advies aan de lokale bankdirectie.

Illustratie wereldbol

Bijdrage aan onze missie

Ledenraadsleden helpen ons de maatschappij te versterken. Elk met hun unieke kennis, ervaring en netwerk.

Het hart van onze coöperatie

Rabobank is een coöperatie met ruim 2 miljoen leden. Dit is uniek in de Nederlandse bankenwereld. Zeker omdat deze leden zeggenschap hebben over rol die de bank speelt in de samenleving. Als lid kies je zelf de mensen die jouw belangen behartigen: de ledenraad. Elke lokale Rabobank heeft zo’n raad. Samen vormen ze het hart van onze coöperatie – een onmisbare schakel tussen de leden en de bank. De ledenraden zijn ons klankbord, onze ambassadeurs én onze sparringpartners. Ze houden ons stevig lokaal geworteld. Zo kunnen we gericht onze missie waarmaken om de samenleving duurzamer, socialer en mooier te maken.

Kinderen worden voorgelezen in het gras

Word lid van Rabobank en beslis mee over jouw ledenraad

Als lid van de coöperatieve Rabobank beslis jij mee over wie jou vertegenwoordigt in de lokale ledenraad. Doe je mee?

Inloggen om lid te worden

Heb jij een luisterend oor en daadkracht? Word ledenraadslid!

Het verschil maken in de maatschappij, dat moet je durven. Daar is denk- en daadkracht voor nodig. Impact creëren doe je samen. Hoe doe jij dat als ledenraadslid?

Je vertegenwoordigt leden: je weet wat leden en klanten belangrijk vinden en bent actief in één of meer lokale netwerken. Je bent gemakkelijk aanspreekbaar voor leden, klanten en inwoners van jouw leefomgeving. Je zet je in voor relevante thema’s: je gebruikt jouw specialisme van een sector of één van de volgende thema’s; Duurzaam Ondernemen, Banking4Food, de Energietransitie, Duurzaam Wonen en Financieel Gezond Leven. En zet deze gericht in! Je voert continu dialoog en durft een kritische sparringpartner te zijn. Je geeft richting aan de bank met jouw input over de bancaire dienstverlening en de maatschappelijke en economische rol van de bank.

Vacatures

Hieronder vind je alle homepages van de lokale banken. Wanneer er vacatures zijn, dan worden die geplaatst op de homepage van de betreffende bank en hier aangegeven.

phone

Hulp nodig?

Bellen

Bel met één van onze medewerkers

Heb je de Rabo App?

Bel ons dan met de app. Zo hebben wij je gegevens direct bij de hand en kunnen we je nog sneller helpen.

Of kies hier het gewenste nummer