Rabobank Clubkas Campagne

Jongetje in publiek met tekst

Foutieve aanhef op stemkaart

Helaas is bij het verzenden van de stemkaart bij een aantal van onze leden een foutieve tenaamstelling gebruikt. Onze excuses hiervoor. De foutieve tenaamstelling heeft geen gevolgen voor het stemproces. U kunt de stemcode op de kaart gewoon gebruiken.

In het werkgebied van Rabobank Amersfoort Eemland bruist het van verenigingen en stichtingen die het maatschappelijke, sociale en culturele leven verbeteren. Het ondersteunen van lokale projecten is één van de manieren om onze betrokkenheid bij onze omgeving te tonen. Daarom starten wij in 2017 met de Rabobank Clubkas Campagne. Verenigingen en stichtingen die voldoen aan de voorwaarden voor deelname aan de Rabobank Clubkas Campagne kunnen meedoen.

Start van de Rabobank Clubkas Campagne

Tijdens de Rabobank Clubkas Campagne kunnen leden van Rabobank Amersfoort Eemland hun stem uitbrengen op de vereniging(en) of stichting(en) die zij een warm hart toedragen. Deze stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting uitgebracht worden, des te meer geld deze vereniging of stichting ontvangt. Dit jaar hebben we € 50.000,- te verdelen, dus doe mee.

Breng uw stem uit!

Via de post hebben alle leden een persoonlijke kaart ontvangen met een unieke stemcode. Met deze code kunt u stemmen op de verenigingen en/of stichtingen die u een warm hart toedraagt. Met de persoonlijke stemcode kunt u van dinsdag 26 september tot en met dinsdag 17 oktober 2017 inloggen en uw stemmen uitbrengen. Het stemmen gebeurt in een beveiligde omgeving en vindt plaats in een aantal stappen. Bij iedere stap staat uitgelegd wat u kunt verwachten en welke stappen u moet uitvoeren om uw stemmen succesvol uit te brengen. Elke stem telt. Laat deze dus niet verloren gaan en stem op uw favoriete club(s). Wij wensen u veel plezier met het uitbrengen van de stemmen!

Breng uw stem uit

Promotiemiddelen

Speciaal voor de deelnemende verenigingen en stichtingen hebben we promotiematerialen ontwikkeld. Hiermee kan de deelname van de club aan de Rabobank Clubkas Campagne onder de aandacht gebracht worden.

Download promotiemateriaal

Vragen?

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer (033) 330 53 00 of stuur een e-mail naar communicatie.amersfoorteemland@rabobank.nl. Vermeld in de mail uw postcode en huisnummer, zo kunnen wij u sneller helpen.

Algemene voorwaarden

Klik hieronder voor de voorwaarden en veelgestelde vragen.

Algemeen 

Leden 

Voorwaarden 

Stemmen 

Na het stemmen

Amersfoort, 18-9-2017

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn