Rabobank Clubkas Campagne

Rabo RCC jongetje in publiek

In het werkgebied van Rabobank Amersfoort Eemland bruist het van verenigingen en stichtingen die het maatschappelijke, sociale en culturele leven verbeteren. Het ondersteunen van lokale projecten is één van de manieren om onze betrokkenheid bij onze omgeving te tonen. Daarom starten wij in 2017 met de Rabobank Clubkas Campagne.

Verenigingen en stichtingen die voldoen aan de voorwaarden voor deelname aan de Rabobank Clubkas Campagne kunnen meedoen.

Start van de Rabobank Clubkas Campagne

Tijdens de Rabobank Clubkas Campagne kunnen leden van Rabobank Amersfoort Eemland hun stem uitbrengen op de vereniging(en) of stichting(en) die zij een warm hart toedragen. Deze stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting uitgebracht worden, des te meer geld deze vereniging of stichting ontvangt. Dit jaar hebben we € 50.000,- te verdelen, dus doe mee.

Schrijf jouw club nu in!

Onze leden beslissen van dinsdag 26 september tot en met dinsdag 17 oktober hoe het totale budget wordt verdeeld. Juist in deze tijd, waarin het genereren van financiële middelen steeds moeilijker wordt, is deze bijdrage een extra stimulans om dromen te laten uitkomen! Alle leden die voor 1 september 2017 lid zijn van Rabobank Amersfoort Eemland ontvangen een unieke code om te stemmen.

Aanmelden

Voldoet u aan de voorwaarden en wilt u zich aanmelden voor de Rabobank Clubkas Campagne 2017? Aanmelden is mogelijk van 1 juni tot en met 12 september.

Aanmelden Rabobank Clubkas Campagne

Promotiemiddelen

Aan de verenigingen en stichtingen de uitdaging om de deelname van de club aan de Rabobank Clubkas Campagne te promoten en zo veel mogelijk stemmen binnen te halen. Om de clubs daar een handje bij te helpen, stellen wij promotiemiddelen beschikbaar.

Download hier de online promotiemiddelen

Algemene voorwaarden

Klik hieronder voor de voorwaarden en veelgestelde vragen.

Algemeen

Leden 

Voorwaarden

Stemmen

Na het stemmen

Amersfoort, 2-6-2017

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn