Wie wordt de winnaar van de Stimuleringsprijs voor Ondernemend Leusden? Aan u de keus.

bestuur Stichting Stimuleringsprijs voor Ondernemers

De inzendingen voor de Stimuleringsprijs voor Ondernemend Leusden zijn binnen. Het bestuur van de Stichting Stimuleringsprijs voor Ondernemers heeft een keuze gemaakt uit de inzendingen en heeft drie kandidaten geselecteerd voor de Stimuleringsprijs. Deze voldoen naar het oordeel van het bestuur aan de selectiecriteria: innovatief, onderscheidend en maatschappelijk relevant. Ze hebben alle drie een zekere voorbeeldfunctie voor andere bedrijven en organisaties. De Stimuleringsprijs wordt beschikbaar gesteld door Rabobank Amersfoort Eemland. Daarnaast biedt Rabobank aan alle genomineerden een masterclass, clinic of workshop aan, die de betreffende ondernemer of het bestuur in staat stelt zichzelf verder te ontwikkelen.

De genomineerden

De keus is nu aan u! Breng uw stem uit op één van de genomineerden.

Verkiezing

Van 30 september tot 27 oktober kunt u online stemmen op de genomineerde kandidaten. U mag slechts één keer uw stem uitbrengen op één van de genomineerden. Wanneer u meerdere keren stemt, worden de overige stemmen niet meegeteld in de totale telling.

Breng uw stem uit via de website van Borst & Partners

Bekendmaking van de winnaar

De officiële bekendmaking van de prijswinnaar en de uitreiking van de Stimuleringsprijs voor Ondernemend Leusden vindt plaats tijdens het Leusdense ondernemerscongres op 29 oktober. Bezoekers van dat event kunnen ook nog stemmen.

Amersfoort, 27-9-2019

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn