Rabo ClubSupport

Een club is zoveel meer dan een club. Het is de plek waar de buurt samenkomt, waar je jezelf kunt zijn en waar we elkaar sterker maken. Daarom investeren wij met Rabo ClubSupport, nu meer dan ooit, in lokale verenigingen en stichtingen. Jullie zijn als club erg waardevol voor ons land. Naast financiële ondersteuning, willen wij verenigingen en stichtingen ook sterker maken met onze kennis en ons netwerk.

Goed voor jouw club & je buurt

Met de bijdrage van kennis, netwerk en financiën hebben jullie de mogelijkheid mooie maatschappelijke bestedingsdoelen te realiseren. Denk aan het opzetten van trainingsprogramma's voor gehandicapten, verduurzaming van het clubhuis, gezond voedsel in de kantine, het aanbieden van re-integratie cursussen of workshops over ledenwerving en digitalisering. Zo zetten we ons netwerk in om clubs van elkaar te laten leren en bieden we onze kennis om van elkaar te leren.

Schrijf je club in!

Rabo ClubSupport is dit jaar groter dan ooit. En jouw club kan, als het voldoet aan de voorwaarden, ook meedoen! Geef duidelijk aan waarvoor jouw club extra ondersteuning kan gebruiken en schrijf je club in via onderstaande aanmeldbutton! Gebruik hiervoor de inschrijfcode die je van ons hebt ontvangen per mail. De inschrijfperiode loopt van maandag 31 augustus tot woensdag 30 september. Geen code ontvangen? Vraag deze dan voor je club aan via communicatie.bollenstreek@rabobank.nl.

Stemperiode

Van 5 tot en met 25 oktober kunnen leden van de bank stemmen op de deelnemende clubs. Stemmen gaat vanaf dit jaar via de Rabo Bankieren App! De berichtgeving hierover zal veelal via e-mail verzonden worden. Check daarom uw persoonlijke gegevens via de Rabo App of via onderstaande link en pas deze indien nodig aan.

Meer informatie en aanmelden

Check uw gegevens

Nog geen lid?

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven