Rabobank Clubkas Campagne

In 2018 organiseren wij de Rabo Clubkas Campagne. Verenigingen en stichtingen die bij Rabobank Centraal Twente bankieren en voldoen aan de gestelde voorwaarden kunnen zich hiervoor aanmelden.

Klanten van de bank bepalen verdeling jaarlijks sponsorbedrag

Met de Rabo Clubkas Campagne verdelen de klanten (vanaf 12 jaar) van bank het  jaarlijkse sponsorbedrag. Dit bedrag is voor 2018 vastgesteld op maar liefst € 125.000,-. Niet de bank, maar de klanten bepalen hiermee welke vereniging of stichting een financiële bijdrage voor het realiseren van de clubdoelen verdient. De Rabo Clubkas Campagne geeft clubs de mogelijkheid om zichzelf te promoten en zichtbaar te maken. 

Wie kunnen er stemmen?

Tijdens de stemperiode van 1 tot en met 22 mei 2018 beslissen onze klanten vanaf twaalf jaar hoe het totaalbedrag wordt verdeeld onder de deelnemende clubs. Ieder lid ontvangt drie stemmen, waarvan maximaal twee op dezelfde club uitgebracht mogen worden. Deze stemmen zijn geld waard. Alle leden krijgen rond 1 mei per post of per e-mail een persoonlijke stemcode toegestuurd.

Win € 250,- extra met de Originaliteitsprijs!

Een goede campagne voeren kan jouw club veel extra stemmen opleveren. Rabobank Centraal Twente beloont die extra inspanningen met een Originaliteitsprijs. De drie leukste, gaafste, gekste of origineelste campagnes krijgen € 250,- extra bovenop hun bijdrage uit de Rabo Clubkas Campagne. Wat moet je doen om hiervoor in aanmerking te komen? Stuur in de campagneperiode (dus tot 22 mei) een e-mail naar communicatie.ct@rabobank.nl met daarin een video/flyer/foto van jullie campagne voor de Rabo Clubkas! Begin juni worden de winnaars bekend gemaakt.

Uitslag

Op woensdag 6 juni wordt tijdens de finaleavond de uitslag bekend gemaakt voor de deelnemende clubs. Vanaf donderdag 7 juni staat de uitslag tevens op deze website.

Planning

  • 13, 14 en 15 maart: Informatieavonden over de Rabo Clubkas Campagne
  • 12 maart tot en met 22 april: Inschrijfperiode voor clubs
  • 22 april tot en met 21 mei: Campagne voeren
  • 1 mei tot en met 21 mei: Stemperiode
  • Woensdag 6 juni: Bekendmaking uitslag tijdens finaleavond in Schouwburg Hengelo

Aanmelden

Veel gestelde vragen Rabo Clubkas Campagne

Voorwaarden deelname

Presentatie informatieavond Rabo Clubkas Campagne

Download hier de promotiemiddelen voor jouw club

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven