Hypotheek Inloopspreekuur

Tijdens ons Hypotheek Inloopspreekuur bent u zonder afspraak van harte welkom. Onze adviseur beantwoordt uw woonvragen, zodat u direct weet waar u aan toe bent. U krijgt in 30 minuten meer inzicht in hoeveel u kunt lenen, inclusief de bijbehorende maandlasten. Loop vrijblijvend binnen, oriënteren is kosteloos.

Bereid u alvast voor

U kunt nu al zelf een schatting krijgen van hoeveel u kunt lenen. Open daarvoor online een Rabobank Hypotheekdossier. Zo bent u goed voorbereid.

Meer over het Rabobank Hypotheekdossier

Hypotheek Inloopspreekuur

Elke maandagavond* organiseren wij van 17.00-20.00 uur een Hypotheek Inloopspreekuur in ons Adviescentrum in Bocholtz (Overhuizerstraat 4). U kunt dan zonder afspraak terecht voor uw vragen over het kopen van uw (eerste) huis, maar ook over uw huidige Rabo-hypotheek, uw vermogen of inkomen voor later. Ook als u ondernemer bent. Het gesprek is oriënterend.

Denkt u eraan om een geldig legitimatiebewijs en een actuele salarisstrook mee te nemen?
* Met uitzondering van maandagavond 24 en 31 december 2018.

Afspraak maken

Natuurlijk bent u ook op een andere dag van harte welkom. Maak een afspraak voor een gratis oriëntatiegesprek met een van onze adviseurs via telefoonnummer (045) 561 90 00. Op dinsdag, woensdag en donderdag is het mogelijk om een avondafspraak te plannen. 

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven