Hypotheek Inloopspreekuur

Tijdens ons Hypotheek Inloopspreekuur bent u zonder afspraak van harte welkom. Onze adviseur beantwoordt uw woonvragen, zodat u direct weet waar u aan toe bent. U krijgt in 30 minuten meer inzicht in hoeveel u kunt lenen, inclusief de bijbehorende maandlasten. Loop vrijblijvend binnen, oriënteren is kosteloos.

Bereid u alvast voor

U kunt nu al zelf een schatting krijgen van hoeveel u kunt lenen. Open daarvoor online een Rabobank Hypotheekdossier. Zo bent u goed voorbereid.

Meer over het Rabobank Hypotheekdossier

Hypotheek Inloopspreekuur

Elke maandagavond* organiseren wij van 17.00-20.00 uur een Hypotheek Inloopspreekuur in ons Adviescentrum in Bocholtz (Overhuizerstraat 4). U kunt dan zonder afspraak terecht voor uw vragen over het kopen van uw (eerste) huis, maar ook over uw huidige Rabo-hypotheek, uw vermogen of inkomen voor later. Ook als u ondernemer bent. Het gesprek is oriënterend.

Denkt u eraan om een geldig legitimatiebewijs en een actuele salarisstrook mee te nemen?

*Er vindt géén Hypotheek Inloopspreekuur plaats op 2e Pinksterdag, maandag 21 mei.

Afspraak maken

Natuurlijk bent u ook op een andere dag van harte welkom. Maak een afspraak voor een gratis oriëntatiegesprek met een van onze adviseurs via telefoonnummer (045) 561 90 00. Op dinsdag, woensdag en donderdag is het mogelijk om een avondafspraak te plannen. 

Contact

24 uur per dag bereikbaar via telefoon.


Particulieren


Bedrijven