Rabobank Clubkas Campagne

Juichende jongens RCC


De Rabobank Clubkas Campagne is van start!

Rabobank De Langstraat steunt graag het verenigingsleven in de gemeenten Loon op Zand en Waalwijk en de plaatsen Drunen, Elshout en ‘s Gravenmoer. Daarom geven wij elk jaar een deel van onze winst aan het lokale verenigingsleven. Voorgaande jaren stelden we € 100.000 beschikbaar. Gezien het grote succes van de campagne en het aantal clubs dat inmiddels meedoet, stellen wij dit jaar € 50.000 extra beschikbaar voor het verenigingsleven van de Langstraat. In totaal dus € 150.000! 

De basisgedachte van de campagne is dat leden van Rabobank De Langstraat inspraak hebben in de verdeling van een gedeelte van de winst van de bank. Leden van Rabobank De Langstraat kunnen hun stem uitbrengen op de vereniging(en) en/of stichting(en) die zij een warm hart toedragen. Deze stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting uitgebracht worden, des te meer geld krijgt deze vereniging of stichting. Al onze klanten die vóór 1 september 2017 lid zijn geworden kunnen hun stem uitbrengen. De stemperiode start op 3 oktober en loopt tot en met 17 oktober 2017.

Inschrijven

Wilt u meedoen aan de Rabobank Clubkas Campagne? Meld uw vereniging of stichting aan met uw persoonlijke code. U kunt zich aanmelden van 1 juni tot 15 september 2017. Bekijk hieronder de voorwaarden om te zien of uw club in aanmerking komt voor deelname aan de Rabobank Clubkas Campagne. 

Voorwaarden 

Meld hier uw vereniging of stichting

Informatieavond

Wilt u meer informatie over de Rabobank Clubkas Campagne? Speciaal voor verenigingen en stichtingen die niet eerder hebben deelgenomen aan de campagne organiseren wij maandagavond 3 juli van 19:00 tot 20:00 uur een informatiebijeenkomst. Vanaf 18:30 uur bent u van harte welkom aan de Taxandriaweg 8 in Waalwijk. U kunt zich hier inschrijven voor de informatieavond. 

Ik meld mij aan

Deel via TwitterDeel op FacebookDeel op Google+Deel op LinkedInDoorsturen via GmailDoorsturen via HotmailDoorsturen via e-mail