Magie van de Baronie

De basis van onze dienstverlening is dat we elkaar ontmoeten, kennen en iets voor elkaar betekenen. In de Zuidelijke Baronie pakken we issues op, samen met onze klanten, leden én onze partners. Stap voor stap versterken we de zelfredzaamheid, het ondernemerschap, de lokale leefomgeving en de Food & Agri-sector. Wij zijn er om u en de Zuidelijke Baronie duurzaam sterker te maken, in goede en slechte tijden.

Ons verhaal

Door middel van beelden vertellen wij graag ons Rabobankverhaal. Zo ervaar je in het boekje 'Magie van de Baronie' hoe wij er zijn voor onze klant en onze omgeving.

Magie van de Baronie

Maatschappelijk jaarverslag 2018

Ook ons maatschappelijk jaarverslag 2018 is vormgegeven in beelden, om zo een indruk te geven van alle mooie centrale én lokale initiatieven en projecten die we in 2018 voltooid hebben.

Maatschappelijk jaarverslag 2018

Dichtbij bankieren

De inrichting van onze dienstverlening is veranderd aan de hand van onze gedachten omtrent dichtbij bankieren. Dichtbij bankieren betekent voor ons dat we u graag willen ontmoeten en herkennen en dat we willen weten wat er speelt in uw lokale gemeenschap. Voor persoonlijk advies op belangrijke momenten, zowel privé als zakelijk, staan we voor u klaar. Dit kan op één van onze bankkantoren, bij u thuis of op de zaak. Indien u het prettig vindt om zelfstandig uw bankzaken te regelen, faciliteren wij dit online op rabobank.nl of via de Rabo Bankieren App op uw smartphone. Kortom: dichtbij bankieren in een vorm zoals u dat wenst.

Contactpunten

Op 4 plaatsen binnen ons werkgebied zijn we aanwezig in de vorm van contactpunten: Baarle-Nassau, Gilze, Zundert en St. Willebrord. Onze adviseur geeft hier antwoord op uw vragen over dagelijkse bankzaken en helpt u verder als u uitgebreider advies wil. Geld opnemen en storten is in Gilze en St. Willebrord helaas niet mogelijk, daarvoor verwijzen wij u graag naar één van de dichtstbijzijnde automaten. Onze contactpunten in Baarle-Nassau en Zundert zijn full service-punten; hier bieden wij u alle voorzieningen die u van ons gewend bent.

Wilt u een contactpunt bezoeken, maar heeft u geen vervoer, bent u ouder dan 50 jaar én klant van Rabobank De Zuidelijke Baronie? U kunt dan gratis reizen met de Opstapbus of de BoodschappenPlusBus.
Waar nodig komen we graag naar u toe. Onze mobiele adviseurs helpen u dan thuis met uw dagelijkse bankzaken. Meer weten over onze mobiele adviseurs of een afspraak maken? Neem contact met ons op via (013) 507 40 00.

Bekijk onze contactpunten en openingstijden

Bekijk meer informatie over de Opstapbus en de BoodschappenPlusBus

Dichtbij met bekende gezichten

Ons gevoel van dichtbij zijn zit niet in stenen, maar in mensen. Als je elkaar kent, gemeenschappelijke interesses hebt of je verbonden voelt met de regio ontstaat er sneller echt contact. Daarom zijn we dichtbij met bekende gezichten. Zij staan specifiek opgesteld voor uw lokale gemeenschap en weten wat er in die omgeving speelt.

Daarnaast werken we nauw samen met mensen die de bank een warm hart toedragen, om zo mensen van binnen en buiten de bank nog meer met elkaar te verbinden en op deze manier inzichtelijk te krijgen wat er in ieder dorp speelt. We dragen zo een steentje bij aan lokale initiatieven en geven graag persoonlijke aandacht op bijzondere momenten aan inwoners in uw dorp.

Dit doen we zoals gezegd niet alleen, maar mét u. Iedereen die een bijdrage wil leveren is van harte welkom. Samen bereiken we immers meer. Zo magisch kan het zijn! En de magie begint bij u! Meld u zich nu aan via communicatie.dzb@rabobank.nl!

Benieuwd naar de verhalen van personen die onze bank een warm hart toedragen? In de Weekkalender 2019 vertellen zij hier kort over. Lees hieronder van iedere kern het volledige interview.

Achtmaal

Alphen

Baarle-Nassau

Chaam

Gilze

Klein-Zundert

Riel

Rijsbergen

Rucphen

Schijf

Sprundel

St. Willebrord

Ulicoten

Wernhout

Zundert

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven