Dichtbij bankieren

Rabobank De Zuidelijke Baronie heeft de inrichting van haar dienstverlening veranderd aan de hand van onze gedachten omtrent dichtbij bankieren. Dichtbij bankieren betekent voor ons dat we u graag willen ontmoeten en herkennen en dat we willen weten wat er speelt in uw lokale gemeenschap. Hiervoor hebben we marktteams, buurtteams en contactpunten ingericht. Voor persoonlijk advies op belangrijke momenten, zowel privé als zakelijk, staan we voor u klaar. Dit kan op één van onze bankkantoren, bij u thuis of op de zaak. Indien u het prettig vindt om zelfstandig uw bankzaken te regelen, faciliteren wij dit online op rabobank.nl of via de Rabo Bankieren App op uw smartphone. Kortom: dichtbij bankieren in een vorm zoals u dat wenst.

Marktteams

Ons gevoel van dichtbij zijn zit niet in stenen, maar in mensen. Als je elkaar kent, gemeenschappelijke interesses hebt of je verbonden voelt met de regio ontstaat er sneller echt contact. Daarom hebben we onze marktteams met vaste adviseurs voor MKB-ondernemers en particuliere klanten. Zij staan specifiek opgesteld voor uw lokale gemeenschap en weten wat er in die omgeving speelt. Rabobank De Zuidelijke Baronie heeft twee marktteams: één voor de gemeentes Baarle-Nassau, Alphen-Chaam, Gilze en Riel (werkzaam vanuit Baarle-Nassau) en een marktteam voor de gemeentes Zundert en Rucphen (werkzaam vanuit Zundert).

Bekijk onze marktteams

Contactpunten

In de dorpen waar we geen fysiek kantoor hebben zijn we aanwezig in de vorm van contactpunten. Onze klanten kunnen hier voor hun dagelijkse bankzaken terecht. 

Bekijk onze contactpunten en openingstijden

Buurtteams

Tevens zijn er vijftien buurtteams met de voor u bekende Ambassadeurs als zogenoemde kartrekker. In deze teams zitten medewerkers van onze bank en mensen die de bank een warm hart toedragen. Het doel van de buurtteams is om mensen van binnen en buiten de bank nog meer met elkaar te verbinden. De buurtteams dragen een steentje bij aan lokale initiatieven en geven graag persoonlijke aandacht op bijzondere momenten aan inwoners in uw dorp.

Bekijk onze buurtteams

Online magazine

We vinden het belangrijk dat u op de hoogte blijft van onze visie op dichtbij bankieren. Hoe geeft Rabobank De Zuidelijke Baronie invulling hieraan en wat zijn de laatste ontwikkelingen? U leest het in het online magazine.

Online magazine

Maak kennis met onze medewerkers

Bent u benieuwd naar de gezichten van onze medewerkers? Kijk dan snel verder!

Bekijk onze virtueel fotoboek

Contact

24 uur per dag bereikbaar via telefoon en chat.


Particulieren


Bedrijven