Magie van de Baronie

De basis van onze dienstverlening is dat we elkaar ontmoeten, kennen en iets voor elkaar betekenen. In de Zuidelijke Baronie pakken we issues op, samen met onze klanten, leden én onze partners. Stap voor stap versterken we de zelfredzaamheid, het ondernemerschap, de lokale leefomgeving en de Food & Agri-sector. Wij zijn er om jou en de Zuidelijke Baronie duurzaam sterker te maken, in goede en slechte tijden.

Ons verhaal

Door middel van beelden vertellen wij graag ons Rabobankverhaal. Zo ervaar je in het boekje 'Magie van de Baronie' hoe wij er zijn voor onze klant en onze omgeving.

Magie van de Baronie

Dichtbij bankieren

De inrichting van onze dienstverlening is veranderd aan de hand van onze gedachten omtrent dichtbij bankieren. Dichtbij bankieren betekent voor ons dat we je graag willen ontmoeten en herkennen. We willen weten wat er speelt in jouw lokale gemeenschap. Voor persoonlijk advies op belangrijke momenten, zowel privé als zakelijk, staan we voor je klaar. Dit kan op één van onze bankkantoren, bij je thuis of op de zaak. Indien je het prettig vindt om zelfstandig jouw bankzaken te regelen, faciliteren wij dit online op rabobank.nl of via de Rabo App op uw smartphone. Kortom: dichtbij bankieren in een vorm zoals jij dat wenst.

Contactpunten

Op 4 plaatsen binnen ons werkgebied zijn we aanwezig in de vorm van contactpunten: Baarle-Nassau, Gilze, Zundert en St. Willebrord. Onze adviseur geeft hier antwoord op je vragen over dagelijkse bankzaken en helpt je verder als je uitgebreider advies wil. Geld opnemen en storten is in Gilze en St. Willebrord helaas niet mogelijk, daarvoor verwijzen wij je graag naar één van de dichtstbijzijnde automaten. Onze contactpunten in Baarle-Nassau en Zundert zijn full service-punten; hier bieden wij je alle voorzieningen die je van ons gewend bent.  Onze contactpunten in Baarle-Nassau en Zundert zijn full service-punten; hier bieden wij je alle voorzieningen die je van ons gewend bent. Check vanwege het coronavirus de actuele openingstijden via Vestigingen en openingstijden.

Wil je een contactpunt bezoeken, maar heb je geen vervoer, ben je ouder dan 50 jaar én klant van Rabobank De Zuidelijke Baronie? Je kunt dan gratis reizen met de Opstapbus of de BoodschappenPlusBus. Waar nodig komen we graag naar je toe. Onze mobiele adviseurs helpen je dan thuis met jouw dagelijkse bankzaken. Meer weten over onze mobiele adviseurs of een afspraak maken? Neem contact met ons op via (013) 507 40 00.

Bekijk onze contactpunten en openingstijden

Bekijk meer informatie over de Opstapbus en de BoodschappenPlusBus

Dichtbij met bekende gezichten

Ons gevoel van dichtbij zijn zit niet in stenen, maar in mensen. Als je elkaar kent, gemeenschappelijke interesses hebt of je verbonden voelt met de regio ontstaat er sneller echt contact. Daarom zijn we dichtbij met bekende gezichten. Zij staan specifiek opgesteld voor jouw lokale gemeenschap en weten wat er in die omgeving speelt.

Daarnaast werken we nauw samen met mensen die de bank een warm hart toedragen, om zo mensen van binnen en buiten de bank nog meer met elkaar te verbinden en op deze manier inzichtelijk te krijgen wat er in ieder dorp speelt. We dragen zo een steentje bij aan lokale initiatieven en geven graag persoonlijke aandacht op bijzondere momenten aan inwoners in jouw dorp.

Dit doen we zoals gezegd niet alleen, maar mét jou! Iedereen die een bijdrage wil leveren is van harte welkom. Samen bereiken we immers meer. Zo magisch kan het zijn! En de magie begint bij jou! Meld jezelf nu aan via communicatie.dzb@rabobank.nl!

Neem contact op

Contact

Ma-vr: 8.00-18.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven