Dichtbij bankieren

Rabobank De Zuidelijke Baronie heeft de inrichting van haar dienstverlening veranderd aan de hand van onze gedachten omtrent dichtbij bankieren. Dichtbij bankieren betekent voor ons dat we u graag willen ontmoeten en herkennen en dat we willen weten wat er speelt in uw lokale gemeenschap. Hiervoor hebben we marktteams, buurtteams en contactpunten ingericht. Voor persoonlijk advies op belangrijke momenten, zowel privé als zakelijk, staan we voor u klaar. Dit kan op één van onze bankkantoren, bij u thuis of op de zaak. Indien u het prettig vindt om zelfstandig uw bankzaken te regelen, faciliteren wij dit online op rabobank.nl of via de Rabo Bankieren App op uw smartphone. Kortom: dichtbij bankieren in een vorm zoals u dat wenst.

Marktteams

Ons gevoel van dichtbij zijn zit niet in stenen, maar in mensen. Als je elkaar kent, gemeenschappelijke interesses hebt of je verbonden voelt met de regio ontstaat er sneller echt contact. Daarom hebben we onze marktteams met vaste adviseurs voor MKB-ondernemers en particuliere klanten. Zij staan specifiek opgesteld voor uw lokale gemeenschap en weten wat er in die omgeving speelt. Rabobank De Zuidelijke Baronie heeft twee marktteams: één voor de gemeentes Baarle-Nassau, Alphen-Chaam, Gilze en Riel (werkzaam vanuit Baarle-Nassau) en een marktteam voor de gemeentes Zundert en Rucphen (werkzaam vanuit Zundert).

Bekijk onze marktteams

Contactpunten

In alle 15 dorpen binnen ons werkgebied zijn we aanwezig in de vorm van contactpunten. Een contactpunt vindt u op een kantoor, in een gemeenschapshuis of op een andere drukbezochte locatie. Onze adviseur geeft hier antwoord op uw vragen over dagelijkse bankzaken en helpt u verder als u uitgebreider advies wil. Geld opnemen en storten is hier helaas niet mogelijk, daarvoor verwijzen wij u graag naar één van de dichtstbijzijnde automaten. Onze contactpunten in Baarle-Nassau en Zundert zijn full service-punten; hier bieden wij u alle voorzieningen die u van ons gewend bent.

Wilt u een contactpunt bezoeken, maar heeft u geen vervoer, bent u ouder dan 50 jaar én klant van Rabobank De Zuidelijke Baronie? U kunt dan gratis reizen met de Opstapbus of de BoodschappenPlusBus. Waar nodig komen we graag naar u toe. Onze mobiele adviseurs helpen u dan thuis met uw dagelijkse bankzaken.

Bekijk onze contactpunten en openingstijden

Bekijk meer informatie over de Opstapbus en de BoodschappenPlusBus

Meer weten over onze mobiele adviseurs of een afspraak maken

Buurtteams

Tevens zijn er vijftien buurtteams waarin medewerkers van onze bank zitten én mensen die de bank een warm hart toedragen. Het doel van de buurtteams is om mensen van binnen en buiten de bank nog meer met elkaar te verbinden en op deze manier inzichtelijk te krijgen wat er in ieder dorp speelt. Als bank gaan we vervolgens met deze kennis aan de slag. De buurtteams dragen verder een steentje bij aan lokale initiatieven en geven graag persoonlijke aandacht op bijzondere momenten aan inwoners in uw dorp.

Dit doen we zoals gezegd niet alleen, maar mét u. Iedereen die een bijdrage wil leveren is van harte welkom bij het buurtteam. Samen bereiken we immers meer. Zo magisch kan het zijn! En de magie begint bij u! Meld u zich nu aan voor een buurtteam via communicatie.dzb@rabobank.nl!

Bekijk onze buurtteams

Het verhaal 'Magie van de Baronie'

Wij vertellen ons Rabobankverhaal door middel van beelden. Op deze manier ervaar je hoe wij er zijn voor onze klant en onze omgeving. Basis is dat we elkaar ontmoeten, kennen en iets voor elkaar betekenen. Van maatwerkadvies tot dagelijkse bankzaken, zowel digitaal als fysiek. Van het stimuleren van hightech innovaties tot het bieden van hulp in dorpskernen.

Bekijk ons verhaal

Online magazine

We vinden het belangrijk dat u op de hoogte blijft van onze visie op dichtbij bankieren. Hoe geeft Rabobank De Zuidelijke Baronie invulling hieraan en wat zijn de laatste ontwikkelingen? U leest het in het online magazine.

Online magazine

Maak kennis met onze medewerkers

Bent u benieuwd naar de gezichten van onze medewerkers? Kijk dan snel verder!

Bekijk onze virtueel fotoboek

Contact

24 uur per dag bereikbaar via telefoon en chat.


Particulieren


Bedrijven