Nieuwbouw in Geldrop, Heeze-Leende en Nuenen

In Geldrop, Heeze-Leende en Nuenen wordt gewerkt aan veel nieuwbouwprojecten. Rabobank Dommelstreek helpt u graag met vragen over het financieren van een nieuwbouwwoning.

Maak een afspraak

Kasteeltuinen - Geldrop

Project Kasteeltuinen omvat 46 koopwoningen en heeft een 7-tal typen. De huizen zijn uitgevoerd als vrijstaand, vrijstaand met de garage geschakeld of twee-onder-een-kap. Van de 46 huizen zijn er in de basis 22 levensloopbestendig. Een aantal van deze levensloopbestendige woningen zijn ook ideaal als gezinswoning.

Lees meer over dit project op Kasteeltuinengeldrop.nl

De Jonkvrouw - Geldrop

In nieuwbouwproject De Jonkvrouw kunnen 55+'ers zelfstandig wonen met zorgvoorzieningen vlakbij. Het project in Zesgehuchten telt 170 woningen, een afwisseling van eengezinswoningen, huur- en koopappartementen. Ook komt er een mogelijkheid voor intensieve zorg.

Lees meer over dit project op Wooninc.nl

Tweka - Geldrop

Het Twekaterrein in Geldrop op de hoek van de Mierloseweg en Nuenenseweg wordt herontwikkeld tot een nieuwe wijk met ca. 69 koop- en huurwoningen. Het plan biedt woningen voor starters, doorstromers en gezinnen. 

Lees meer over dit project op Vanwanrooij.nl

Kloostervelden – Sterksel

De wijk De Vrije Ruimte van Providentia krijgt een andere naam: Kloostervelden. Het project De Entree bestaat uit acht mooie woningen, ontworpen door architectenbureau Mulleners en Mulleners. Er zijn tweekappers en vrijstaande woningen beschikbaar.

Lees meer over dit project op Kloostervelden.nl

De Bulders – Heeze

Gebied De Bulders in Heeze verandert van boerenland naar een prettige woonwijk. De wijk krijgt een eigen landelijke (boerderij)sfeer. Ook is er ruimte voor een meer moderne uitstraling. In 2020 telt deze woonwijk 300 woningen.

Lees meer over dit project op Debulderswoningbouw.nl

Nuenen West

Middenin het Dommeldal, tussen de Vorsterdijk en de Dubbestraat, ontstaat een nieuwe Nuenense wijk. Er zijn veel verschillende soorten koopwoningen. De architectuur is landelijk, met schuine kappen en gebouwd met traditionele materialen zoals baksteen en hout.

Lees meer over dit project op Nieuwbouwnuenenwest.nl

Park Luistruik – Nuenen

In het dorpse Nuenen is sportpark De Luistruik veranderd in een uniek woongebied: Park Luistruik. De bouw van de eerste tien woningen is gestart. Er zijn nog enkele twee-onder-een-kapwoningen en één vrijstaand geschakelde woning te koop.

Lees meer over dit project op Parkluistruik.nl

't Bloemenhofke - Nederwetten

Een nieuwbouwproject in Nederwetten waarin negen dorpsvilla’s met een landelijke uitstraling worden gebouwd. De woningen zijn ruim en energiezuinig. Zo heeft iedere woning zonnepanelen.

Lees meer over dit project op Vansantvoort.nl

’t Oog van Nuenen

Ontdek nieuwe kansen in 't Oog van Nuenen in één van de twaalf koopappartementen. Gelegen midden in het centrum, tussen de Bergstraat en de Weverstraat én in het kloppend dorpshart van Nuenen met alle voorzieningen.

Lees meer over dit project op Helpt-elkander.nl

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven