Nieuwbouw in Geldrop, Heeze-Leende en Nuenen

In Geldrop, Heeze-Leende en Nuenen wordt gewerkt aan veel nieuwbouwprojecten. Rabobank Dommelstreek helpt u graag met vragen over het financieren van een nieuwbouwwoning.

Maak een afspraak

De Jonkvrouw - Geldrop

In nieuwbouwproject De Jonkvrouw kunnen 55+'ers zelfstandig wonen met zorgvoorzieningen vlakbij. Het project in Zesgehuchten telt 170 woningen, een afwisseling van eengezinswoningen, huur- en koopappartementen. Ook komt er een mogelijkheid voor intensieve zorg.

Lees meer over dit project op Wooninc.nl

Tweka - Geldrop

Het Twekaterrein in Geldrop op de hoek van de Mierloseweg en Nuenenseweg wordt herontwikkeld tot een nieuwe wijk met ca. 69 koop- en huurwoningen. Het plan biedt woningen voor starters, doorstromers en gezinnen. 

Lees meer over dit project op Vanwanrooij.nl

De Weverij - Geldrop

De Weverij bestaat uit 36 woningen met een privétuin gesitueerd rondom een gemeenschappelijk binnenterrein. Ook een plein en een woonerf bieden volop buitenruimte. De prijsstelling is zodanig dat de woningen in De Weverij voor velen bereikbaar zijn: starters, startende gezinnen en doorstromers. Zo zal ook de verbinding tussen de verschillende generaties gewaarborgd zijn.

Lees meer over dit project op Vansantvoort.nl

Kastanjehof - Geldrop

72 ruime appartementen, speciaal voor levensgenieters vanaf 55 jaar. Dat is het resultaat van de uitbreiding van woongebouw Kastanjehof. Het project valt op door de vele voorzieningen en services. Belangrijk daarbij zijn gemak, welzijn en veiligheid.

Lees meer over dit project op Vansantvoort.nl

Kloostervelden – Sterksel

De wijk De Vrije Ruimte van Providentia krijgt een andere naam: Kloostervelden. Het project De Entree bestaat uit acht mooie woningen, ontworpen door architectenbureau Mulleners en Mulleners. Er zijn tweekappers en vrijstaande woningen beschikbaar.

Lees meer over dit project op Kloostervelden.nl

De Bulders – Heeze

Gebied De Bulders in Heeze verandert van boerenland naar een prettige woonwijk. De wijk krijgt een eigen landelijke (boerderij)sfeer. Ook is er ruimte voor een meer moderne uitstraling. In 2020 telt deze woonwijk 300 woningen.

Lees meer over dit project op Debulderswoningbouw.nl

Nuenen West

Middenin het Dommeldal, tussen de Vorsterdijk en de Dubbestraat, ontstaat een nieuwe Nuenense wijk. Er zijn veel verschillende soorten koopwoningen. De architectuur is landelijk, met schuine kappen en gebouwd met traditionele materialen zoals baksteen en hout.

Lees meer over dit project op Nieuwbouwnuenenwest.nl

Park Luistruik – Nuenen

In het dorpse Nuenen is sportpark De Luistruik veranderd in een uniek woongebied: Park Luistruik. De bouw van de eerste tien woningen is gestart. Er zijn nog enkele twee-onder-een-kapwoningen en één vrijstaand geschakelde woning te koop.

Lees meer over dit project op Parkluistruik.nl

't Bloemenhofke - Nederwetten

Een nieuwbouwproject in Nederwetten waarin negen dorpsvilla’s met een landelijke uitstraling worden gebouwd. De woningen zijn ruim en energiezuinig. Zo heeft iedere woning zonnepanelen.

Lees meer over dit project op Vansantvoort.nl

’t Oog van Nuenen

Ontdek nieuwe kansen in 't Oog van Nuenen in één van de twaalf koopappartementen. Gelegen midden in het centrum, tussen de Bergstraat en de Weverstraat én in het kloppend dorpshart van Nuenen met alle voorzieningen.

Lees meer over dit project op Helpt-elkander.nl

Contact

24 uur per dag bereikbaar via telefoon en chat.


Particulieren


Bedrijven