Rabobank Clubkas Campagne

Vanaf 15 juni gaat de stemperiode van de Rabobank Clubkas Campagne van start! Rabobank Drachten Friesland Oost steunt op deze manier de verenigingen en stichtingen in de regio. Met de Rabobank Clubkas Campagne laten we een aanzienlijk deel van de winst terugvloeien in de maatschappij. De leden van de bank bepalen hoe het bedrag wordt verdeeld in onze regio. Dit levert clubs extra geld op om hun doelen te realiseren. Doelen waarvan de clubs, hun leden en de hele lokale samenleving profiteren! Stemmen kan tussen 15 en 30 juni!

Tijd om campagne te voeren!

De verenigingen en stichtingen die deelnemen kunnen gebruik maken van promotiemateriaal om de campagne bij de leden onder de aandacht te brengen. Zie hieronder de link naar de promotiemiddelen. Daarnaast zijn er op onze kantoren promotiepakketten beschikbaar.

Een goede campagne voeren kan jouw club veel extra stemmen opleveren. Rabobank Drachten Friesland Oost beloont die extra inspanningen met een Originaliteitsprijs. De bank verdubbelt de bijdrage voor de club die de meest ludieke foto instuurt! Wat moet je doen om hiervoor in aanmerking te komen? Stuur in de campagne periode (dus vanaf nu tot 30 juni) een e-mail naar communicatie.dfo@rabobank.nl met daarin een ludieke foto van jullie campagne voor de Rabobank Clubkas Campagne. Op de FINALE-avond, dinsdag 10 juli, wordt de winnaar bekend gemaakt.

Veel gestelde vragen Rabobank Clubkas Campagne (PDF)

Download hier de promotiemiddelen voor jouw club

Contact

24 uur per dag bereikbaar via telefoon.


Particulieren


Bedrijven