Rabobank Clubkas Campagne

Twee weken lang konden leden van Rabobank Drachten Friesland Oost stemmen op hun favoriete clubs. En dat is gedaan! Tijdens de stemperiode van 15 tot en met 30 juni zijn 18.830 stemmen uitgebracht door 3.766 leden.

Rabobank Clubkas Campagne

De coöperatieve gedachte van de Rabobank is dat je samen meer bereikt dan alleen. Daarom zoeken wij op verschillende manieren verbinding met de lokale samenleving, onder andere via sponsoring en coöperatief dividend. In 2017 heeft de bank de Rabobank Clubkas Campagne geïntroduceerd. Leden van Rabobank Drachten Friesland Oost hebben in deze campagne inspraak op de verdeling van het beschikbare budget. Elk lid krijgt vijf stemmen om uit te brengen op zijn of haar favoriete clubs die deelnemen aan de Rabobank Clubkas Campagne. Deze stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen een club krijgt, hoe hoger de bijdrage.

Rabobank deelt uit aan 236 clubs

De Rabobank Clubkas Campagne keert dit jaar 90.000 euro uit. 236 clubs ontvangen een bijdrage. Benieuwd hoeveel stemmen op elke club zijn uitgebracht en welk bedrag zij ontvangen?

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven