Uw lidmaatschap

Als klant kunt u ook lid worden van Rabobank Drachten Friesland Oost. De voordelen van het lidmaatschap: 

  • meebeslissen met uw bank
  • vier keer per jaar ledenmagazine Dichterbij
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Ledendag 2016

op zaterdag 17 september 2016 was de Ledendag in het prachtige Park Vijversburg. Een dag waar veel te zien en te beleven was. Bekijk hieronder het filmpje.

Ledenraad

De ledenraad van Rabobank Drachten Friesland Oost vertegenwoordigt de ruim 18.500 leden in de gemeenten Tytsjerksteradiel, Achtkarspelen, Kollumerland, Smallingerland en Opsterland. Regelmatig praat de ledenraad samen met de directie over de koers van onze bank. Zo vormt de raad een belangrijke schakel tussen de klant en de bank. 

Mail uw tip of idee naar onze ledenraad

Meer over onze ledenraad

Ledenmagazine

Als lid krijgt u vier keer per jaar het ledenmagazine Dichterbij van Drachten Friesland Oost. Hierin vindt u:

  • financieel nieuws
  • verhalen over maatschappelijke projecten die wij steunen
  • interviews met lokale ondernemers
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Blader door de nieuwste Dichterbij

Ledenaanbiedingen

Korting op fotoprint

Leden van de Rabobank profiteren van 20% korting op fotoprints op materialen zoals hout, aluminium en plexiglas. Deze aanbieding is geldig tot 31-12-2018. Gebruik de kortingscode RABOLID18 bij uw bestelling op www.jouwfotoprint.nl.

Met korting naar Recreatiecentrum De Wâldsang

In de prachtige omgeving van Bakkeveen vindt u Recreatiecentrum De Wâldsang. In 2018 krijgt u 20% korting bij reservering van een vijver-lodge, de nieuwe 2-persoons accommodatie. Gebruik de actiecode RABBAK. De korting is niet combineerbaar met andere kortingen.

Kijk voor meer informatie en reserveren

Beleef het Afsluitdijk Wadden Center

Op 24/25 maart gingen voor het grote publiek de deuren open van het Afsluitdijk Wadden Center bij Kornwerderzand. Met deze bon krijgt u in restaurant SKOM (met het prachtige uitzicht!) korting op koffie/thee met gebak. De actie geldt tot 1 juli 2018. Max. 4 psn. per bon.

De Kapel Koninklijke Luchtmacht

De Kapel van de Koninklijk Luchtmacht is een van de 3 militaire harmonieorkesten van de Nederlandse krijgsmacht. De musici verzorgen de muziek bij militaire ceremonies en de staatsaangelegenheden. Op 13 oktober organiseert Rotary club Bergum in samenwerking met de Kapel een benefietconcert in sporthal De Westermar in Burgum. De opbrengst van dit concert komt geheel ten goede aan de laaggeletterden in onze regio. Toegangskaarten à €15.00 zijn verkrijgbaar via www.rotaryclubbergum.nl. Op vertoon van deze bon ontvangt u een gratis programmaboekje

Speciale ledenactie van SeniorWeb

Wilt u meer zelf doen online, zoals uw bankzaken regelen? Rabobank-leden krijgen nu bij een lidmaatschap van €31,- per jaar het boek 'Veilig en vertrouwd online' ter waarde van €10,50 cadeau. 

Meer informatie:

Met korting naar Museum Belvédère

Klanten van de Rabobank kunnen voortaan op vertoon van hun bankpas met korting naar Museum Belvédère. De actie loopt zolang het museum en de bank een partnership hebben. De korting is geldig voor alle Rabobank klanten.

Kijk hier voor meer informatie

Contact

24 uur per dag bereikbaar via telefoon.


Particulieren


Bedrijven