Uw lidmaatschap

Als klant kunt u ook lid worden van Rabobank Drachten Friesland Oost. De voordelen van het lidmaatschap: 

  • meebeslissen met uw bank
  • vier keer per jaar ledenmagazine Dichterbij
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Ledenraad

De ledenraad van Rabobank Drachten Friesland Oost vertegenwoordigt de ruim 18.500 leden in de gemeenten Tytsjerksteradiel, Achtkarspelen, Kollumerland, Smallingerland en Opsterland. Regelmatig praat de ledenraad samen met de directie over de koers van onze bank. Zo vormt de raad een belangrijke schakel tussen de klant en de bank. 

Mail uw tip of idee naar onze ledenraad

Meer over onze ledenraad

Ledenmagazine

Als lid krijgt u vier keer per jaar het ledenmagazine Dichterbij van Drachten Friesland Oost. Hierin vindt u:

  • financieel nieuws
  • verhalen over maatschappelijke projecten die wij steunen
  • interviews met lokale ondernemers
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Blader door de nieuwste Dichterbij

Ledenaanbiedingen

Expositie 'Not Afraid of the New'

Rabobank Drachten Friesland Oost is partner van Museum Dr8888. Museum Dr8888 bezit de op één na grootste collectie van het Fries Expressionisme van vlak na de Tweede Wereldoorlog. 'Not Afraid of the New' is de eerste overzichtstentoonstelling over de naoorlogse Friese kunstenaarsgroep 'Yn 'e Line'. Tegen inlevering van deze bon ontvangt u 20% korting op de entree voor deze expositie. De expositie is te zien vanaf 14 oktober 2018. 

Kijk voor meer informatie over de tentoonstelling

15 jaar Ameland Adventurerun

Rabobank is trotse sponsor van de Ameland Adventure Run: het avontuurlijke loopevenement met afstanden van 5, 10 en 21 kilometer. Kans maken op één van de acht gratis startbewijzen incl. bootticket? Mail voor 30 oktober 2018 naar communicatie.noordoostfriesland@rabobank.nl en wie weet loop jij 15 december 2018 mee! Prijswinnaars ontvangen persoonlijk bericht. 

Meer info

Bezoek 'Kunstsinnige Eerappels'

Van 12 oktober t/m 6 januari krijgen leden van de Rabobank het tweede kaartje met 50% korting wanneer zij een bezoek brengen aan 'Kûnstsinnige Eerappels'. Een aardappelexpositie in het atrium van Natuurmuseum Fryslân in Leeuwarden. Nationale en internationale kunstenaars maken kunstwerken van aardappels. Knip de aanbieding uit en lever deze in bij de kassa.

Met korting naar Tentoonstelling Tinco Lycklama

Tinco Lycklama à Nijeholt, geboren en opgegroeid in Beetsterzwaag, was de eerste Nederlandse oriëntalist. De Stichting Historisch Beetsterzwaag heeft het het museum dat Tinco 150 jaar geleden in Beetsterzwaag had ingericht teruggehaald vanuit Cannes naar Beetsterzwaag. De tentoonstelling 'Tinco Lycklama: een Friese jonker in de Oriënt' is van 8 juni t/m 9 september te bezichtigen in de Hoofdstraat 17 te Beetsterzwaag. De entree bedraagt € 5,00. Als lid van Rabobank ontvangt u, tegen inlevering van deze bon € 1,50 korting op de entree (max. 2 pers. per bon).

Kijk voor meer informatie over de tentoonstelling:

Korting op fotoprint

Leden van de Rabobank profiteren van 20% korting op fotoprints op materialen zoals hout, aluminium en plexiglas. Deze aanbieding is geldig tot 31-12-2018. Gebruik de kortingscode RABOLID18 bij uw bestelling op www.jouwfotoprint.nl.

De Kapel Koninklijke Luchtmacht

De Kapel van de Koninklijk Luchtmacht is een van de 3 militaire harmonieorkesten van de Nederlandse krijgsmacht. De musici verzorgen de muziek bij militaire ceremonies en de staatsaangelegenheden. Op 13 oktober organiseert Rotary club Bergum in samenwerking met de Kapel een benefietconcert in sporthal De Westermar in Burgum. De opbrengst van dit concert komt geheel ten goede aan de laaggeletterden in onze regio. Toegangskaarten à €15.00 zijn verkrijgbaar via www.rotaryclubbergum.nl. Op vertoon van deze bon ontvangt u een gratis programmaboekje

Speciale ledenactie van SeniorWeb

Wilt u meer zelf doen online, zoals uw bankzaken regelen? Rabobank-leden krijgen nu bij een lidmaatschap van €31,- per jaar het boek 'Veilig en vertrouwd online' ter waarde van €10,50 cadeau. 

Meer informatie:

Met korting naar Museum Belvédère

Klanten van de Rabobank kunnen voortaan op vertoon van hun bankpas met korting naar Museum Belvédère. De actie loopt zolang het museum en de bank een partnership hebben. De korting is geldig voor alle Rabobank klanten.

Kijk hier voor meer informatie

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven