Uw lidmaatschap

Als klant kunt u ook lid worden van Rabobank Drachten Friesland Oost. De voordelen van het lidmaatschap: 

  • meebeslissen met uw bank
  • vier keer per jaar ledenmagazine Dichterbij
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Ledendag 2016

op zaterdag 17 september 2016 was de Ledendag in het prachtige Park Vijversburg. Een dag waar veel te zien en te beleven was. Bekijk hieronder het filmpje.

Ledenraad

De ledenraad van Rabobank Drachten Friesland Oost vertegenwoordigt de ruim 18.500 leden in de gemeenten Tytsjerksteradiel, Achtkarspelen, Kollumerland, Smallingerland en Opsterland. Regelmatig praat de ledenraad samen met de directie over de koers van onze bank. Zo vormt de raad een belangrijke schakel tussen de klant en de bank. 

Mail uw tip of idee naar onze ledenraad

Meer over onze ledenraad

Ledenmagazine

Als lid krijgt u vier keer per jaar het ledenmagazine Dichterbij van Drachten Friesland Oost. Hierin vindt u:

  • financieel nieuws
  • verhalen over maatschappelijke projecten die wij steunen
  • interviews met lokale ondernemers
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Blader door de nieuwste Dichterbij

Ledenaanbiedingen

Met korting naar Tentoonstelling Tinco Lycklama

Tinco Lycklama à Nijeholt, geboren en opgegroeid in Beetsterzwaag, was de eerste Nederlandse oriëntalist. De Stichting Historisch Beetsterzwaag heeft het het museum dat Tinco 150 jaar geleden in Beetsterzwaag had ingericht teruggehaald vanuit Cannes naar Beetsterzwaag. De tentoonstelling 'Tinco Lycklama: een Friese jonker in de Oriënt' is van 8 juni t/m 9 september te bezichtigen in de Hoofdstraat 17 te Beetsterzwaag. De entree bedraagt € 5,00. Als lid van Rabobank ontvangt u, tegen inlevering van deze bon € 1,50 korting op de entree (max. 2 pers. per bon).

Kijk voor meer informatie over de tentoonstelling:

Korting op fotoprint

Leden van de Rabobank profiteren van 20% korting op fotoprints op materialen zoals hout, aluminium en plexiglas. Deze aanbieding is geldig tot 31-12-2018. Gebruik de kortingscode RABOLID18 bij uw bestelling op www.jouwfotoprint.nl.

De Kapel Koninklijke Luchtmacht

De Kapel van de Koninklijk Luchtmacht is een van de 3 militaire harmonieorkesten van de Nederlandse krijgsmacht. De musici verzorgen de muziek bij militaire ceremonies en de staatsaangelegenheden. Op 13 oktober organiseert Rotary club Bergum in samenwerking met de Kapel een benefietconcert in sporthal De Westermar in Burgum. De opbrengst van dit concert komt geheel ten goede aan de laaggeletterden in onze regio. Toegangskaarten à €15.00 zijn verkrijgbaar via www.rotaryclubbergum.nl. Op vertoon van deze bon ontvangt u een gratis programmaboekje

Speciale ledenactie van SeniorWeb

Wilt u meer zelf doen online, zoals uw bankzaken regelen? Rabobank-leden krijgen nu bij een lidmaatschap van €31,- per jaar het boek 'Veilig en vertrouwd online' ter waarde van €10,50 cadeau. 

Meer informatie:

Met korting naar Museum Belvédère

Klanten van de Rabobank kunnen voortaan op vertoon van hun bankpas met korting naar Museum Belvédère. De actie loopt zolang het museum en de bank een partnership hebben. De korting is geldig voor alle Rabobank klanten.

Kijk hier voor meer informatie

Contact

24 uur per dag bereikbaar via telefoon.


Particulieren


Bedrijven