Rabo ClubSupport goed voor de club & geweldig voor de buurt

Rabo ClubSupport goed voor de club & geweldig voor de buurt

Rabo ClubSupport is weer voorbij. Van 5 tot en met 25 oktober hebben vele Rabobankleden gestemd op hun favoriete clubs en verenigingen. In heel Friesland deden maar liefst 1.380 clubs mee aan deze campagne. En dat is fantastisch; juist in deze tijd. Het Nederlandse verenigingsleven levert een belangrijke bijdrage aan ons sociale welzijn en daar draagt Rabobank graag een steentje aan bij.

Bekendmaking uitslag op ludieke wijze

De deelnemende clubs varieerden van voetbal tot scouting en van vogelwacht tot kinderboerderij. De bekendmaking van de uitslag gebeurt dit jaar vanwege corona op ludieke wijze bij een aantal van de deelnemers. Hiervan werd een filmpje gemaakt. Klik op de link onderaan dit bericht om deze te bekijken.

De top 3 bij Rabobank Drachten Noordoost Friesland

Op nummer 3 staat Stichting De Naturij uit Drachten met 242 stemmen. Op nummer 2, Brassband De Wâldsang uit Buitenpost met 252 stemmen. En op nummer 1, met maar liefst 265 stemmen, staat Broekster-Wâlden uit Damwoude Iedereen van harte gefeliciteerd! Ben je benieuwd naar het resultaat van alle clubs? Ga dan snel naar de totaaluitslag.

Bekijk hier de totaaluitslag

Drachten, 2-11-2020

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn