Rabobank Clubkas Campagne 2019

De Rabobank Clubkas Campagne is weer van start gegaan. Lokale verenigingen en stichtingen uit Dordrecht, Papendrecht, Alblasserdam, Zwijndrecht en Hendrik-Ido-Ambacht die aan de voorwaarden voor deelname voldoen konden zich tot en met 11 maart 2019 inschrijven. Onder alle inschrijvers verdelen wij in 2019 maar liefst € 95.000,-!

Stemperiode particuliere leden

Alle particuliere leden van onze bank kunnen van 23 maart t/m 18 april 2019 stemmen op hun favoriete clubs. Kort voor 23 maart 2019 ontvangen alle particuliere leden een persoonlijke stemcode via e-mail. Daarmee kunnen zij via onze website stemmen op de clubs die volgens hen een steuntje in de rug verdienen.

Wint jouw club de Creativiteitsprijs?

Als jouw club de Rabobank Clubkas Campagne op een ludieke en originele wijze promoot via social media, mét gebruik van #RaboClubkas, dan maakt de club kans op een extra bijdrage van € 500,- (1e prijs), € 250,- (2e prijs) of € 100,- (3e prijs). Ga dus vooral creatief aan de slag met een actie waarmee je, op een ludieke en originele wijze zoveel mogelijk stemmen werft voor de club. Lees eerst goed de voorwaarden voor deelname.

Voorwaarden Creativiteitsprijs Rabobank Clubkas Campagne

Wel klant, maar nog geen lid?

Uitsluitend klanten die ook lid zijn van onze bank ontvangen een stemcode. Ben je wel klant, maar nog geen lid? En wil je straks wél stemmen op jouw favoriete clubs? Word dan ook lid van de Rabobank. Via internetbankieren kun je zelf eenvoudig zien of je al lid bent van onze bank. Zorg dat je op 1 maart 2019 lid bent, alleen dan krijg je een stemcode.

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven