Bezoek de Duurzaamheidsmarkt op 10 oktober!

Greenhome Rabobank Groene Hart Noord

Comfortabel wonen en energie besparen? Advies over duurzame energiebesparende oplossingen van vakmensen uit de regio? Informatie over subsidie en financieringsmogelijkheden? Breng dan tijdens de dag van de Duurzaamheid op donderdag 10 oktober 2019 een bezoek aan de Duurzaamheidsmarkt in Archeon in Alphen aan den Rijn. Deze Duurzaamheidsmarkt is een initiatief van Rabobank Groene Hart Noord in samenwerking met Greenhome, gemeenten uit de regio en lokale ondernemers.

Programma

De Duurzaamheidsmarkt is geopend van 19.00 uur tot en met 21.30 uur. Vakmensen uit de regio helpen je graag met al je duurzaamheidsvragen. Tijdens deze avond kun je ook verschillende informatiesessies over duurzaam wonen en de financieringsmogelijkheden bijwonen. Tussendoor kun je genieten van een hapje en duurzaam hapje verzorgd door Archeon.

Vakmensen uit de regio

Energiebesparende maatregelen in huis bieden veel voordelen. Het bespaart geld op de energierekening, verbetert het comfort in huis en in veel gevallen een waardestijging van de woning. Tijdens de Duurzaamheidsmarkt kom je in een korte tijd te weten welke duurzame woonoplossingen er op de markt zijn. Hierbij kun je denken aan isolatie, ledverlichting, zonnepanelen, sedumdaken, duurzaam verwarmen en nog veel meer. Het onafhankelijke platform voor verduurzamen van woningen ‘Greenhome’ laat zien hoe de gratis huisscan werkt. Met deze scan zie je in een paar minuten hoeveel je kunt besparen op je energierekening en geeft inzicht met welke duurzame oplossingen je het beste kunt starten. Voorkom onnodig hoge maandlasten en start tijdens de Duurzaamheidsmarkt nog met besparen!

Subsidie en financieringsmogelijkheden bij duurzame verbouwingen

Voor alle hypotheekvragen kunnen kopers, verkopers en verbouwers direct terecht bij één van de financieel adviseurs van Rabobank Groene Hart Noord. Gemeenten uit de regio geven informatie over subsidiemogelijkheden. Met een bezoek aan de Duurzaamheidsmarkt heb je niet alleen snel inzicht in de verschillende duurzame investeringen, maar weet je ook welke subsidie en financieringsmogelijkheden er zijn, inclusief de bijbehorende maandlasten.

Locatie

Archeon
Archeonlaan 1
2408 ZB Alphen aan den Rijn

Vragen

Heb je vragen over Duurzaam wonen of aanmelden? Neem dan gerust contact op via (0172) 712 100 of stuur een e-mail naar financieeladvies.rghn@rabobank.nl.

Alphen aan den Rijn, 8-8-2019

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn