Rabobank Sponsorfietstocht, zondag 24 juni 2018

Rabobank Sponsorfietstocht

Wilt u een sponsorbijdrage ontvangen voor uw vereniging of stichting? Of kan de clubkas een financiële bijdrage goed gebruiken? Schrijf dan uw vereniging of stichting in voor de Rabobank Sponsorfietstocht op zondag 24 juni 2018. 

Verhoogde bijdrage

Nieuw dit jaar is de verhoogde bijdrage per afstand! Voor iedere deelnemer die meefietst en de route uitrijdt, stort Rabobank Groene Hart Noord een bedrag in de kas van uw vereniging of stichting. Enthousiaste clubs die veel mensen weten te mobiliseren, kunnen dus veel geld verdienen. Een vereniging of stichting kan zo maximaal € 1.000 bij elkaar fietsen.

Iedereen mag meefietsen

Clubleden, Rabobankklanten en niet-klanten, ouders, opa’s, oma’s, broertjes, zusjes, van jong tot oud, van recreatief tot professional, iedereen mag meefietsen op zondag 24 juni 2018. Deelnemers kunnen kiezen uit verschillende afstanden, routes en startpunten.

Voor de 20 kilometer ontvangt u als club een bedrag van € 5,-, voor de 40 kilometer € 8,- en voor de 60 kilometer € 10,-. De fanatiekelingen die de route van 100 kilometer fietsen mogen zelfs rekenen op een bijdrage van €15,-! Het bedrag wordt rechtstreeks op de Rabobank rekening geboekt van uw vereniging of stichting.

Meer informatie voor fietsers

Inschrijfnummer

Na inschrijving ontvangt u een automatische bevestiging van de aanmelding. Binnen 1 week ontvangt u een e-mail met daarin uw inschrijfnummer. Dit inschrijfnummer kunt u vervolgens aan uw verenigingsleden communiceren. Inschrijven is mogelijk tot en met 1 juni 2018.

Gewijzigde voorwaarden

Alleen verenigingen en stichtingen die een rekening aanhouden bij de Rabobank kunnen inschrijven. Daarnaast moet de vereniging of stichting actief zijn in de regio van Rabobank Groene Hart Noord. Deze regio omvat de gemeente Alphen aan den Rijn, Kaag en Braassem, Nieuwkoop, Stompwijk en Zoeterwoude.

Klik hier om aan te melden voor de Rabobank Sponsorfietstocht 2018

Alphen aan den Rijn, 14-2-2018

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn