Organisatie

Organisatie

Rabobank Hart van De Meierij wordt geleid door een coöperatief directeur en een team betrokken medewerkers en leden. Lees meer over onze directeur, raad van commissarissen en ledenraad.

Directeur coöperatieve Rabobank

Tatjana Schreuder-Tijhuis is directeur coöperatieve Rabobank Hart van De Meierij. Tatjana is ervoor verantwoordelijk dat onze leden en klanten in deze regio centraal blijven staan. Wil je contact opnemen? Stuur dan een mail naar directie.obr@rabobank.nl.

Tatjana Schreuder-Tijhuis

Tatjana Schreuder-Tijhuis

Directeur coöperatieve Rabobank

Raad van commissarissen

De raad van commissarissen (RvC) houdt toezicht op de directie en bewaakt de belangen van de bank. Jaarlijks legt de RvC hierover verantwoording af aan de ledenraad.

Onze raad van commissarissen bestaat uit

Herman Sips (voorzitter)Caspar LooijaardJeanne HendriksMaarten van der Vaart

Ledenraad

De ledenraad van Rabobank Hart van De Meierij denkt en beslist mee over het beleid van onze bank. De economische en maatschappelijke rol van de bank is daarbij belangrijk. De ledenraad bestaat momenteel uit 30 leden. Zij praten namens de meer dan 20.000 leden regelmatig met de directie over ontwikkelingen in de regio Sint-Oedenrode, Boxtel, Schijndel en Sint Michielsgestel.

Onze ledenraad bestaat uit

Kelly van Aarle (Schijndel) Frank van Ballekom (Schijndel) Kees Berkelmans (Liempde) Henriëtte van den Berk-van de Laar (Sint-Oedenrode) Johan van den Biggelaar (Boxtel) Judith Brouwers (Sint-Oedenrode) Arent van Dijk (Sint-Oedenrode) Jelle Faber (Liempde) Erwin Frunt (Berlicum) Jolette van Gestel (Berlicum) Marlies van Hal (Sint-Michielsgestel) Martin van Hastenberg (Nijnsel) Ad van den Heuvel (Schijndel) Heidi van den Heuvel (Sint-Oedenrode) Robert de Keijzer (Schijndel) Petra van de Laar (Sint-Oedenrode) Luciën Leerssen (Schijndel) Juriaan Meulenaars (Boxtel) Leon Moonen (Sint-Oedenrode) Henk Roozendaal (Schijndel) Siep Schukken (Liempde) Stephanie Sieber (Boxtel) Evert Stege (Den Dungen) Martijn Warnecke (Sint-Oedenrode) Marlies van der Zanden-van Rooij (Sint-Oedenrode) Thijs van Zutphen (Nijnsel)

Lid worden van de ledenraad