Rabobank Clubkas Campagne 2017/2018

Dit jaar organiseert Rabobank Hart van De Meierij voor de vierde keer dé donatie-actie voor verenigingen en stichtingen om een mooie financiële bijdrage te kunnen ontvangen. Daar waar de actie tot en met vorig jaar ‘Hart voor Elkaar’ heette, wijzigt de naam nu naar ‘Rabobank Clubkas Campagne’.

€ 50.000,- extra

Tegelijk met deze naamswijziging hebben we maar liefst € 50.000 meer dan vorig jaar te verdelen. Hierdoor is het totale donatiebedrag voor het lokale verenigingsleven € 200.000! De ruim 20.000 leden van Rabobank Hart van De Meierij mogen stemmen en bepalen daarmee hoe die € 200.000 over de deelnemende clubs wordt verdeeld. Hoe meer stemmen u krijgt, des te hoger uw donatie wordt. De winnaar van 2017, Hospice Dommelrode, ontving 846 stemmen en een donatie van € 3.635!

Inschrijven voor verenigingen

Tot en met dinsdag 17 oktober konden clubs zich met hun maatschappelijk bestedingsdoel inschrijven voor deelname. Maar liefst 426 clubs hebben dat gedaan! Van deze 426 clubs komen er 108 naar onze infosessies 'Spek je club' die we in de Week van de Coöperatie organiseren.

Man vrouw geld

Promotiematerialen

Om iedere club op weg te helpen met de promotie is er een poster en flyer beschikbaar.
Deze kunt u hieronder downloaden.

Poster

Flyer

Elke stem telt

In de periode van 15 tot en met 30 november kunnen onze leden gaan stemmen op hun favoriete clubs. Zij ontvangen rond 15 november per post een unieke code waarmee zij online kunnen stemmen. Elk lid krijgt 5 stemmen en mag maximaal 2 stemmen per club uitbrengen. Iedere stem is dus geld waard!

Klik hier voor de stemmodule

Uitslag

Maandag 11 december maken we de uitslag bekend tijdens de uitreikingsavond. De top 25 wordt hiervoor uitgenodigd. Daarnaast ontvangen alle deelnemers een e-mail waarin staat welk bedrag ze gaan ontvangen en de volledige uitslag publiceren we uiteraard op onze website.

Veel gestelde vragen

Contact

24 uur per dag bereikbaar via telefoon en chat.


Particulieren


Bedrijven