Rabobank Fietsdag, zondag 11 juni

De Rabobank Fietsdag van zondag 11 juni was weer een groot succes. We hadden prachtig zomers weer, mooie routes door de IJmond en vele enthousiaste deelnemers.

De Rabobank Fietsdag is een sportief evenement voor alle inwoners van de IJmond. Verenigingen en stichtingen die bankieren bij Rabobank IJmond kunnen op sportieve wijze geld verdienen voor de clubkas. Iedere deelnemer die de fietsroute uitrijdt ontvangt een donatie voor de club, deze kan oplopen tot maximaal € 500,-.

Wat een fantastisch dag! Alle ingrediënten voor een mooie fietsdag waren aanwezig: prachtig zomers weer, vrolijke fietsers, mooie routes, fijne gastvrije startlocaties en gezellige muziek.

  • Er hebben 187 verschillende verenigingen meegedaan;
  • Totaal zijn er 4.000 deelnemers geweest;
  • De meeste fietsers hebben gekozen voor de 25 km route;
  • Bijna 500 fietsers zijn de uitdaging aangegaan van de 55 km route;
  • Er waren deze dag 80 vrijwilligers op de been;
  • Er hebben 13 muziekverenigingen een optreden verzorgd;
  • Er is een mooi totaal bedrag bij elkaar gefietst en gezongen voor het lokale verenigingsleven.

Donaties

Rabobank IJmond wil graag de werk- en woonomgeving van mensen in de IJmond versterken en draagt het lokale verenigingsleven dan ook een warm hart toe, omdat zij een belangrijk schakel zijn in de maatschappij. De donaties worden beschikbaar gesteld door het Rabo DichtbijFonds en zullen eind juni/ begin juli worden uitgekeerd op het bij ons bekende Rabobank-rekeningnummer van de vereniging.

Nieuwsgierig? Bekijk hier de lijst met de donaties

Thema #vitaliteit

Wij hebben de deelnemers gevraagd een foto te delen op social media om te laten zien hoe #vitaal en #duurzaam de vereniging is om zo kans te maken op een extra bijdrage voor de clubkas. Er zijn heel veel leuke foto’s gepost en de 3 winnaars worden binnenkort via Facebook bekend gemaakt.

Wij danken de stempelposten voor hun gastvrijheid: Rabobank IJmond Stadion, Restaurant Onder de Platanen en Zorgboerderij Zorgvrij, Korenmolen de Zandhaas, de Ruïne van Brederode , De Smaeckkamer, De Patatoloog en IJsclub Kees Jongert.

Wilt u de route nog eens fietsen? Bekijk de route op Google Maps

Foto's

De foto's van de Rabobank Fietsdag 2017 kunt u bekijken op onze Facebook Pagina

Wij zien u graag terug op een volgend Rabobank evenement!

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven