Rabobank Clubkas Campagne 2019

Feesttent Westerland

De stemperiode van de Rabobank Clubkas Campagne gaat bijna van start! Voor verenigingen en stichtingen is dit een spannende periode. Het is nu aan de leden van Rabobank Kop van Noord-Holland om het bedrag van € 225.000,- te verdelen over de deelnemende clubs.

Leden stemmen 23 april t/m 14 mei

Bent u lid van Rabobank kop van Noord-Holland? Dan valt er op 23 april een stemkaart met unieke code op de deurmat. Hiermee kunt u vanaf 23 april t/m 14 mei stemmen op uw favoriete clubs. Als lid mag u totaal vijf stemmen uitbrengen, waarbij maximaal 2 stemmen per club. Hoe meer stemmen een vereniging of stichting krijgt, hoe meer geld dit oplevert!

Clubs in actie

Bent u bestuurder van een deelnemende vereniging? Dan is het belangrijk dat de club zoveel mogelijk stemmen werft. Dit doen jullie door de deelname aan de Rabobank Clubkas Campagne te promoten! Om jullie daarbij een handje te helpen zijn er speciale promotiemiddelen om de club onder de aandacht te brengen. Zorg dat de club op een originele manier opvalt! Wij reiken per regio een originaliteitsprijs van € 250,- uit aan de meest originele promotiecampagne. Meedoen? Mail dan je campagnemateriaal voor 1 juni via onderstaande link:

Den Helder, 1-4-2019

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn