Vestigingen en automaten

Gebruik onderstaande tabel om uw dichtstbijzijnde vestiging of automaat te zoeken

Aangepaste openingstijden wegens coronavirus

Het RIVM en de Nederlandse overheid hebben extra maatregelen genomen om de verspreiding van het coronavirus verder Als gevolg van de maatregelen om de verspreiding van het coronavirus verder tegen te gaan sluiten wij een deel van onze kantoren en hebben de overige kantoren aangepaste openingstijden.

Onze vestigingen in Franeker (Het Want 3), Sint Annaparochie (Van Harenstraat 4) en Midsland (Oosterburen 70) zijn tot nader order gesloten. Ook de receptie voor klantontvangst op ons hoofdkantoor in Leeuwarden (Beursplein 1) is gesloten. De vestiging in Leeuwarden (Zaailand 108) hanteert gewijzigde openingstijden. Je kunt hier terecht van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur. En alleen voor het opnemen en storten van geld. Voor dringende zaken maak je een afspraak. Buiten deze kantoortijden zijn wij telefonisch bereikbaar via (058) 244 55 66.

Postadres

Postbus 769

8901 BN Leeuwarden

Automaten

Vestigingen en openingstijden

Mobiele adviseurs

Als u niet naar een vestiging kunt komen, komen we graag naar u toe. Onze mobiele adviseurs helpen u dan thuis met uw dagelijkse bankzaken. Bel ons gerust voor een afspraak.

U kunt ons bereiken op telefoonnummer (058) 244 55 66.

Stuur ons een e-mail

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven