Loop binnen met uw woonvragen

Met al uw vragen over hypotheken kunt u zonder afspraak binnenlopen bij Rabobank Leiden-Katwijk. Tijdens ons inloopspreekuur kunt u al uw vragen stellen aan onze adviseurs. U krijgt in 30 minuten meer inzicht in hoeveel u kunt lenen, inclusief de bijbehorende maandlasten.

Het inloopspreekuur hypotheken is tot nader order geannuleerd. Het RIVM en de Nederlandse overheid hebben extra maatregelen afgekondigd om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Onze adviseurs helpen je graag; maar met zo min mogelijk fysiek contact. Heb je woon- en/of hypotheekvragen? Neem telefonisch contact op via (071) 700 6000. Dank voor je begrip.

Tijd en locatie

  • Iedere donderdag van 15.00 tot 17:00 uur, Rogstraat 2 in Katwijk
  • Iedere vrijdag van 15.00 tot 17.00 uur, Schipholweg 9 in Leiden

Bereid u alvast voor

U kunt nu al zelf een schatting krijgen van hoeveel u kunt lenen. Open daarvoor online een Rabobank Hypotheekdossier. Zo bent u goed voorbereid.  

Meer over het Rabobank Hypotheekdossier

Afspraak maken

Natuurlijk bent u ook op een andere dag van harte welkom. Maak een afspraak voor een gratis oriëntatiegesprek met een van onze adviseurs op (071) 700 60 00.

Afspraak maken

RE/MAX Makelaarsgilde

Niet pand gericht, maar klantgericht. Dat is waar RE/MAX voor staat. Daarom is het kantoor partner van de bank en raden wij de diensten van de makelaars van harte aan bij onze klanten.

RE/MAX Makelaarsgilde