Rabobank Wensenfonds: stem nu op jouw favoriete wensen!

wensenfonds

Dit jaar dienden 148 verenigingen en stichtingen een aanvraag in bij het Wensenfonds van Rabobank Leiden-Katwijk.

Vorige maand kwam de selectiecommissie, bestaande uit ledenraadsleden en collega’s van de bank, bijeen en nomineerde maarliefst 111 wensen uit Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest, Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg. Vanaf 25 oktober kunnen klanten en leden van Rabobank Leiden-Katwijk hun stemmen uitbrengen op hun favoriete wensen.

Het Wensenfonds versterkt

‘Verenigingen, stichtingen en clubs hebben een belangrijke maatschappelijke rol in onze samenleving. Ze verbinden mensen met elkaar, jong en oud en door alle lagen van de samenleving’. Aldus Erik Versnel, directievoorzitter. ‘Ik geloof in de kracht van verenigingen. Het is het cement van onze maatschappij en speelt een belangrijke rol in het sociale leven van veel mensen. Daarom zijn we vanuit de Rabobank, onder andere met het Wensenfonds, betrokken bij het verenigingsleven’.

Klanten én leden aan zet.

Het is nu aan de klanten en leden van Rabobank Leiden-Katwijk welke wensen uitkomen en welk bedrag er op de cheque komt te staan tijdens de uitreiking. Sinds 25 oktober* hebben zij de mogelijkheid om drie stemmen van € 15 te verdelen over drie verschillende wensen. Leden hebben zelfs de mogelijkheid vier stemmen te verdelen over lokale verenigingen en stichtingen. Daarnaast is er nog een extra stem voor de genomineerden van het Fonds Buitenlandse Projecten. Blijf via DichterbijLeidenKatwijk.nl op de hoogte van alle informatie rondom het Rabobank Wensenfonds.

* Klanten en leden van Rabobank Leiden-Katwijk hebben op 25 oktober een stemcode per e-mail of per post ontvangen.

25-10-2019

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn