Voordracht kandidaten ledenraad Rabobank De Langstraat

24 maart 2022 16:25

Rabobank De Langstraat heeft ruim 16.000 leden. Zij worden vertegenwoordigd door de ledenraad en vormen de schakel tussen jou en de bank.

Voordracht kandidaten ledenraad Rabobank De Langstraat

Nieuwe kandidaten

De volgende vijf kandidaten dragen we aan je voor. Ben je lid van Rabobank De Langstraat, dan heb je het recht om zelf kandidaten voor te dragen. Dit dient vóór 7 april 2022 schriftelijk te gebeuren, ondertekend door 10 of meer leden. Als op deze datum geen nieuwe voordrachten zijn ontvangen, dan zijn deze vijf kandidaten automatisch verkozen tot lid van de ledenraad van Rabobank De Langstraat.

Patrick van Oijen (Drunen)

“De ervaringen uit mijn dagelijks praktijk zet ik graag in thema’s als duurzaam ondernemen, banking4food en de energietransitie”

Ilse van den Meijdenberg (Waalwijk)

“Met mijn kennis op gebied van Duurzaamheid en Energietransitie wil ik graag meedenken in mogelijkheden voor De Langstraat”

Marlies Raaijmakers (Kaatsheuvel)

“Als netwerker en verbinder wil ik de ogen en oren voor de leden en de bank zijn”

Ahmed Ibrahim (Kaatsheuvel)

“Ik wil graag meedenken en mijn creatieve inspiratie gebruiken om onze regio te versterken”

Oscar de Vries (Kaatsheuvel)

“Door mijn studierichting en interesse voor ondernemerschap wil ik mij graag inzetten voor een succesvolle en innovatieve samenwerking”

Herbenoeming

Will van Esch heeft zich herbenoembaar gesteld. Wat is hun drijfveer om zich nog eens vier jaar in te zetten voor de ledenraad?

Will van Esch (Loon op Zand) “Ledenraadslid zijn is een mooie aanvulling op mijn dagelijks werk. Het is leerzaam en tegelijkertijd vind ik het leuk om de bank te vertegenwoordigen in mijn netwerk. Zo snijdt het mes aan twee kanten.”