Rabo Samen Bankieren

1 maart 2024 16:15

Rabobank helpt u via onze verschillende kanalen met uw vragen over dagelijkse bankzaken. Soms lukt het alleen niet om op deze manier uw bankzaken zelf te regelen of om daarvoor naar ons kantoor te komen. Om u goed te helpen en daarmee uw zelfredzaamheid te vergroten hebben we Rabo Samen Bankieren.

Mobiele Bankservice

Vertrouwde omgeving

Een medewerker Dagelijkse Bankzaken bezoekt u in uw eigen vertrouwde omgeving en biedt praktische hulp. Bijvoorbeeld het regelen van een volmacht, het wijzigen van een betaalpakket of uitleg over het online regelen van uw bankzaken. Dit gebeurt bij u thuis tenzij een andere locatie beter past. Het is niet mogelijk om contant geld op te nemen of te storten. Rabo Samen Bankieren is voor klanten die (tijdelijk) minder mobiel zijn door ziekte, ongeval, senioriteit of een lichamelijke beperking.

“Zo lang mogelijk mee blijven doen. Daar maken wij ons sterk voor.”

Rabo Samen Bankieren Servicepunten

Naast thuisbezoek kunt u op gezette tijden ook terecht bij onze Rabo Samen Bankieren Servicepunten in diverse bibliotheken in de regio. We kijken of we dit nog verder kunnen uitbreiden. Zo kunt u uw dagelijkse bankzaken zelf blijven regelen.


Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op via (088) 722 66 00.

Lees meer over de hulp die wij bieden om zelfstandig te blijven bankieren