Finaleavond Rabo ClubSupport Stemcampagne

13 oktober 2023 12:08

Tijdens de finaleavond maandag 9 oktober in Martiniplaza werden de stemmen bekend gemaakt. De Carbidboys uit Zevenhuizen en de stichting Historische brandweer uit Hoogezand-Sappemeer scoorden goed in de stemcampagne van Rabo ClubSupport 2023. Rabobank bedankt al haar leden die de afgelopen periode hebben gestemd op hun favoriete club. Zo dragen we allemaal ons steentje bij aan de maatschappelijke doelen en ambities van verenigingen in Nederland. In totaal zijn er ruim 500.000 stemmen uitgebracht op de ruim 32.000 clubs en verenigingen die zich hadden ingeschreven met een maatschappelijk doel.

Verhuizing brandweermuseum en verlichting terrein

De carbidboys uit Zevenhuizen ontvingen meer dan € 2.400,-- waarmee ze nieuwe verlichting op hun terrein gaan realiseren. Het museum van de Stichting Historische Brandweer uit Hoogezand-Sappemeer gaat verhuizen. Dat is een uitstekend doel voor de bijna € 2.500,-- euro die de club met de stemmen bij elkaar heeft mogen ontvangen. In totaal is er € 305.000 euro verdeeld onder de clubs uit Noordenveld, West, Stad en Midden Groningen.


Alle uitslagen Rabo ClubSupport Stemcampagne 2023

Rabobank support al meer dan 20 jaar clubs met geld, kennis en een netwerk

Iedereen verdient een club. Een plek waar je welkom bent, elkaar ontmoet, en waar je helemaal jezelf kunt zijn. Daarom ondersteunt de coöperatieve Rabobank al 20 jaar verenigingen door heel Nederland met Rabo ClubSupport. Samen met onze partners NOC*NSF, LKCA en verschillende bonden biedt Rabobank clubs en verenigingen kennis, netwerken en geld.

Coöperatief dividend voor een toekomstbestendig verenigingsleven

De bank biedt vanuit haar coöperatief dividend, een fonds om de regio te versterken, extra hulp aan de verenigingen met de meeste stemmen. Alleen al in Groningen en Drenthe wordt er jaarlijks meer dan 4 miljoen euro beschikbaar gesteld. Zo helpen we samen het verenigingsleven en de regio duurzaam en toegankelijk te houden. In het kader 125 jaar schenkt Rabobank in 2023 nog eens € 625.000,-- extra voor beide provincies.