Rabo Kidsweken groot succes!

9 november 2021 15:19

Van 16 t/m 31 oktober organiseerden 8 deelnemende Rabobanken in Kring Midden Oost Nederland de Rabo Kidsweken. Voor deze kidsweken organiseerden zij verschillende activiteiten voor alle jonge klanten van 0 t/m 12 jaar.

Kantoor Dronten weer open, adviescentrum Lelystad alleen op afspraak

Tijdens deze Rabo Kidsweken werden speciaal voor de jonge rekeninghouder drie te gekke acties bedacht; een creatieve wedstrijd, de mogelijkheid om iemand in het zonnetje te zetten met bijvoorbeeld kaartjes voor een eredivisie voetbalwedstrijd of er kon gezocht worden naar 1 van de 25 verstopte kluizen.

Geweldige reacties

Wat een geweldige reacties hebben we mogen ontvangen. Ruim 5.000 kinderen wisten de weg naar de speciaal gemaakte website te vinden. We ontvingen heel veel kleurplaten, filmpjes, tekeningen en nominaties binnen in onze mailbox. En dat er actief werd gezocht naar de kluizen werd ons ook al snel duidelijk. Na de eerste hint werd er al flink gezocht én gevonden.

Dankzij samenwerking vanuit verschillende partnerships mochten we een aantal prijzen weggeven. PEC Zwolle en Go Ahead Eagles stelden beide een aantal toegangskaartjes beschikbaar voor een wedstrijd in de eredivisie. We mochten de vinder van de eerst ingeleverde kluis daarnaast ook nog een origineel voetbalshirt van en namens PEC Zwolle overhandigen.

Sportbedrijf Lelystad bood vrijkaarten aan voor Zwembad De Koploper, van Zwembad De Broene ‘Eugte ontvingen wij vrijkaartjes voor het zwembad en gaf het Drukkerijmuseum in Meppel een prachtig marmerpakket weg.

Inmiddels hebben wij met bijna alle winnaars contact opgenomen. Zij zijn allemaal natuurlijk enorm blij met hun gewonnen prijs. Bedankt voor alle kinderen (en ouders) die meegedaan hebben tijdens de Rabo Kidsweken!

Wie weet tot volgend jaar!