Agrarische Dagen Someren – 17 en 18 september

31 augustus 2022 16:34

De grootste openluchtbeurs van Zuid-Nederland. Rabobank is ook dit jaar weer trotse sponsor van de Agrarische Dagen in Someren (ADS).

Dé hotspot voor de agrarische sector om contacten op te doen, kennis te delen, verbindingen te leggen met andere ondernemers, maar zeker ook met burgers. Het is voor velen inmiddels de plek om zich te laten inspireren en informeren over de laatste ontwikkelingen en innovaties uit de agrarische sector.

Thema 2022: Zorg voor Voedsel

Voedsel ligt onder een maatschappelijk vergrootglas: Circulaire en natuur-inclusieve landbouw worden steeds belangrijker. De ADS laat al verschillende edities zien dat de Agrosector veel meer is dan enkel en alleen een lapje vlees of stukje fruit produceren. Dit doen ze door middel van een themaplein waarop lezingen en workshops worden gegeven. Ook wordt een plek geboden aan nieuwe innovaties en startups.

Innovatieprijs

Veel agrarisch ondernemers zitten vol goede ideeën. Met de Innovatieprijs beloont ADS de meest vernieuwende ontwikkeling in de agrarische sector. Dit kan een machine zijn, een product, idee of start-up. Wat de genomineerden gemeen hebben? Ze dragen allemaal bij aan een duurzame toekomst van agrarische sector. Dit jaar wordt de prijs uitgereikt in samenwerking met Innovatiehuis de Peel en Rabobank.

Stand Rabobank

Je vindt ons op standnummer 301. Bezoekers van de ADS kunnen bij onze stand proeven van de producten van Zuivelboerderij De Vrolijke Koe en de innovatieve Weed Whacker robot van Odd-Bot bekijken.

De ADS vindt plaats op 17 en 18 september. Heb je interesse in een toegangskaart, stuur dan een mail naar communicatie.obr@rabobank.nl.