Samen Bankieren

26 februari 2024 15:59

Is het moeilijk voor je om zelf je bankzaken te regelen en is het niet mogelijk om naar een Rabobankvestiging te gaan? Geen zorgen!

ouder echtpaar met Rabobank medewerker

Onze vriendelijke medewerkers van Rabo Samen Bankieren helpen je graag persoonlijk verder. Rabo Samen Bankieren biedt hulp, uitleg en financiële educatie. Ons doel is om jou te helpen zodat je jezelf kunt redden, nu en in de toekomst.

Of het nu gaat om uitleg over internetbankieren, of het aanvragen van een betaalrekening: onze medewerkers van Rabo Samen Bankieren staan voor je klaar. Het enige wat ze niet kunnen doen, is je helpen met contant geld opnemen of storten.

Een afspraak maken

Bel ons op via 088 722 66 00 voor een afspraak met een medewerker Rabo Samen Bankieren . Dat kan van maandag tot en met vrijdag, tussen 9.00 en 17.00 uur. Je bespreekt samen hoe en waar de afspraak plaatsvindt: telefonisch, bij jou thuis in je vertrouwde omgeving, of ergens anders.

Hulpmiddelen

Kijk voor hulpmiddelen bij lezen en zien, bij verminderde mobiliteit, bij horen en praten of voor bankieren met hulp van een ander ook eens op Rabobank.nl/toegankelijkheid.

Bekijk hieronder de video voor een korte uitleg over Rabo Samen Bankieren