Voordracht van kandidaten voor onze ledenraad

23 februari 2023 11:09

Vanuit de missie ‘Growing a better world together’ draagt Rabobank bij aan het oplossen van maatschappelijke problemen. Wij gaan voor een betere wereld waar we samen aan werken. Het gaat om jou, om elkaar, om je leefomgeving en om de wereld. Als coöperatieve bank, zet Rabobank haar kennis, netwerk en financiën in om de regio Vallei en Rijn sterker te maken.

Verzend het artikel per e-mail
Ledenraadsleden gezocht voor Rabobank Maas en Waal – Oost Betuwe

De ledenraad bestaande uit 26 leden behartigt het belang van onze klanten en leden. Zij zijn betrokken bij lokale activiteiten en zijn sparringpartner voor directie en raad van commissarissen. Jaarlijks vinden er wisselingen plaats. Voor de invulling van de huidige vacatures draagt de directie alvast de volgende kandidaten voor:

Dennis Lebbing uit Wageningen Patrick Rappoldt uit Veenendaal Willem Meijer uit Rhenen Jan Gerrit van Norel uit Bennekom Radboud van Hal uit Wageningen

Als lid van Rabobank Vallei en Rijn kun je, met de steun van tien leden, zelf ook kandidaten aandragen. Stuur hiervoor vóór 9 maart 2023 een e-mail naar communicatie.gez@rabobank.nl.

Ook interesse om aan te sluiten bij de ledenraad?


Lees hier meer over wat jouw rol als ledenraadslid betekent.

En bekijk hier de vacature bij Rabobank Vallei en Rijn.