Vraag een donatie aan voor een sociaal-maatschappelijk project!

17 februari 2021 16:25

Als coöperatieve bank geven wij een deel van onze winst terug aan de samenleving. Dat doen wij onder andere via het RaboWestlandfonds. Hiermee ondersteunen we initiatieven die het sociaal-maatschappelijk leven in Westland, Maassluis, Maasland en Hoek van Holland versterken.

Vraag een donatie aan voor een sociaal-maatschappelijk project!

De focus ligt hierbij op de thema's duurzame en gezonde voeding, kwetsbare groepen in de samenleving, financiële educatie en verduurzaming van bijv. schoolpleinen.

Hoe werkt het?

Een afvaardiging uit onze ledenraad behandelt vier keer per jaar de aanvragen en neemt het besluit of een aanvraag gehonoreerd wordt op basis van de doelstellingen van het fonds, de criteria en het budget. Zo moet een project bijvoorbeeld een breed maatschappelijk belang dienen en een bijdrage uit het fonds is minimaal € 2.500,- en maximaal € 10.000,-. Ook zijn er verplichte bijlagen zoals een plan van aanpak en een begroting met sluitend dekkingsplan. Daarnaast is het mogelijk een filmpje te uploaden voor een aanvullende uitleg van het project.

Vraag een donatie aan

Versterk jij de lokale samenleving met jouw vereniging of stichting? Vraag dan een donatie aan! Klik hieronder voor het aanvraagformulier, de criteria en overige informatie.

Meer informatie