Rabo ClubSupport

28 februari 2024 13:48

Iedereen verdient een club. Het is als een 2e huis. Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Daarom helpen wij hen graag met kennis, netwerk én geld om hun ambities te realiseren.

RSC

Wat is Rabo ClubSupport?

Rabo ClubSupport bestaat uit de Stemcampagne en Ondersteuning. Met de Stemcampagne kiezen onze leden welke lokale clubs hun stemmen verdienen. Aan de hand van het aantal stemmen, ontvangen clubs een steuntje in de rug. Bijvoorbeeld voor het aanschaffen van muziekinstrumenten of het aanleggen van speelvelden. Oktober 2023 reikten we op zes geweldige locaties in de Metropoolregio Amsterdam de cheques van Rabo ClubSupport uit en daarmee is een eind gekomen aan de Rabo ClubSupport stemcampagne 2023. Eind mei 2024 start de nieuwe editie van Rabo ClubSupport Stemcampagne.

Elke sport- of cultuurvereniging heeft zijn eigen doelen en ambities. Het verduurzamen van de club, meer sponsors werven of een veilig sportklimaat creëren. Samen met NOC*NSF en LKCA biedt Rabobank het programma Rabo ClubSupport - Ondersteuning aan. Met Ondersteuning helpen we clubs en verenigingen bij het realiseren van hun ambities, door het delen van onze kennis en ons netwerk. Dit kan door 1-op-1 begeleiding, masterclasses of workshops. Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over Rabo ClubSupport.

Het Zaans Fanfare Corps, een orkest- en muziekschool uit Zaandijk, doet ook mee met verenigingsondersteuning. Samen met een expert gingen zij aan de slag met hun hulpvraag. Benieuwd? Bekijk dan onderstaande video.

Jouw club ook aanmelden?

Twee keer per jaar start er een nieuwe ronde van het Ondersteuningstraject. Je kunt je club aanmelden voor dit traject. Onze experts uit sport en cultuur ondersteunen je dan bij je hulpvraag over een onderwerp, zoals bijvoorbeeld: ledenbinding, vrijwilligers werven, sponsoring of verduurzaming. Meer weten en/of aanmelden voor de Stemcampagne of Ondersteuning? Ga dan naar raboclubsupport.nl