Sleutel tot succes met sleutelfiguren

13 april 2023 11:21

Hoe kun je succesvol zijn? Vanwege je persoonlijkheid? Door talent? Simpelweg door hard te werken of komt het juist door de vele kansen die je krijgt? En krijg je kansen of creëer je deze zelf en is er werkelijk sprake van kansengelijkheid? Denise Notenboom, Directeur coöperatieve Rabobank ging met vrouwelijke leiders uit regio Midden-Nederland in gesprek over de sleutel tot succes en het belang van sleutelfiguren.

Verzend het artikel per e-mail
Vrouwelijk leiderschap event

Een meer inclusieve samenleving

Mandy Woelkens is presentator, podcast host en hoofdredacteur van LINDA.meiden, ze staat voor inclusiviteit en ze vertelde over feminisme, gendergelijkheid, seksualiteit en diversiteit. Zij vindt het vooral belangrijk om jezelf te kunnen zijn.

Het belang van een netwerk

Janine Vos, Topvrouw van het jaar 2021 en CHRO Rabobanken was het helemaal eens met Kristel Groenenboom, zakenvrouw van het jaar 2022. Het is enorm belangrijk om een goed netwerk te hebben om succesvol te zijn. Samen bereik je echt meer dan alleen.

De persoonlijke verhalen van Mandy, Janine en Kristel over kansen krijgen en kansen geven waren stuk voor stuk inspirerend. Iedereen kan een sleutelfiguur zijn in iemands leven en daarmee concreet een bijdrage leveren aan het bestrijden van kansenongelijkheid in Nederland.