Jongtalent krijgt opnieuw een podium

17 februari 2021 16:25

Hoorn - Op de treden van de rijkversierde trap in de foyer van Het Park werd woensdag 8 december het nieuwe sponsorcontract tussen Rabobank en Schouwburg Het Park getekend. Een belangrijk onderdeel van de nieuwe overeenkomst is het bieden van talentontwikkeling op een groot professioneel podium voor jongeren in de regio West-Friesland.

Jongtalent krijgt opnieuw een podium

Ronald Bleeker (directeur coöperatieve Rabobank in de regio West-Friesland): “Eerdere jaren zijn er al gezamenlijke stappen ondernomen om talent een professioneel podium te bieden in Het Park. Met prachtige resultaten tijdens de Hoornse Stadsfeesten in 2018 en 2019. Juist door samen te werken komen jongeren een stap verder. Dat is goed voor hun talentontwikkeling en goed voor de culturele sector in onze regio.”

Roel Vente (directeur Schouwburg Het Park) vult aan: “Wij zijn ontzettend blij dat er in deze ingewikkelde tijd opnieuw ruimte gevonden kan worden voor ontwikkeling van jong talent in onze regio. Niets mooier is het om hen tijdens workshops te zien groeien en daar een steentje aan bij te kunnen dragen. We zien dan ook uit naar een nieuwe reeks Talent on Stage bij ons in de schouwburg.”

Samen tekenen zij het nieuwe driejarige sponsorcontract op de trap van de foyer van Het Park, die symbolisch weergeeft hoe jonge creatieve mensen door het talentenprogramma steeds een trede hogerop komen.