Word ledenraadslid!

1 februari 2022 16:25

Meedoen, jezelf ontwikkelen en écht impact maken in de samenleving. Word jij daar blij van? Sluit je dan aan bij de ledenraad van jouw lokale Rabobank. Samen met de andere ledenraadsleden vervul jij een belangrijke, betekenisvolle rol binnen onze coöperatieve bank.

Verzend het artikel per e-mail
Fusce magna lectus rutrum non dui id

Ledenraad als schakel

Als coöperatieve bank zijn we een bank met leden in plaats van aandeelhouders. De aansluiting bij onze leefomgeving zoeken we onder meer via de ledenraad, de schakel tussen de bank, de leden en de samenleving. De ledenraad denkt mee over de koers en het beleid van onze bank en het besteden van onze winst in de samenleving. Daarnaast praat de ledenraad, namens alle leden van onze bank, met de directie over ontwikkelingen in de regio.

Wie zoeken we?

Ben jij betrokken bij de bank en de regio? Weet je wat er speelt in de maatschappij en heb je ideeën over hoe we hieraan als coöperatieve bank kunnen bijdragen? Maak je je graag sterk voor zaken die onze bank aangaan, ben je makkelijk aanspreekbaar voor klanten en leden? Laat je stem horen.

Openstaande vacatures

Op dit moment zoeken we in Twente specifiek leden uit de gemeentes Almelo, Tubbergen, Oldenzaal, Hof van Twente, Borne, Hengelo, Twenterand, Hellendoorn en Holten.

Wat doe je als ledenraadslid?

In deze profielschets lees je wat we zoeken bij een ledenraadslid. Als ledenraadslid denk je mee en beslis je over onderwerpen die voor de bank en onze klanten van belang zijn. De ledenraad vergadert zo’n vijf keer per jaar. Deelname is vrijwillig, maar niet vrijblijvend. Je kritische inbreng en ideeën over relevante, maatschappelijke thema’s wordt zeer gewaardeerd. Is je interesse gewekt? Stuur jouw sollicitatie (korte motivatie en C.V.) per mail naar communicatie.ta@rabobank.nl.