Duurzaam Wonen Beurs: duurzaam en goed voor je portemonnee

13 oktober 2021 16:25

Wil je je woning of (bedrijfs)pand comfortabeler en energiezuiniger maken? Zet dan zaterdag 30 oktober in je agenda. Op deze dag is (met geldende maatregelen) de Duurzaam Wonen Beurs in Hotel van der Valk in Ridderkerk. Het wordt een dag met slimme en duurzame ideeën. Wil je weten welke mogelijkheden er zijn? Diverse lokale ondernemers helpen je graag de beste oplossing voor je situatie te vinden.

Duurzaam Wonen Beurs

Een tipje van de sluier

Tijdens de beurs kun je over allerlei onderwerpen informatie inwinnen. Bijvoorbeeld over de financiering van energiebesparende maatregelen, isoleren van je woning, het vergroenen van je tuin, duurzaam (ver)bouwen en over het plaatsen van zonnepanelen.

Goed voor je portemonnee

Energie besparen kan op veel manieren en gaat stap voor stap. Van isolatie tot het gebruik van duurzame technieken zoals zonnepanelen en warmtepompen. Wist je dat je heel eenvoudig kunt besparen? Door de thermostaat al een graadje lager te zetten bespaar je zo’n €90,- per jaar.

Wie duurzaam woont heeft dubbel winst

De Duurzaam Wonen Beurs wordt georganiseerd door de Duurzaamheidskring Ridderkerk, de Duurzaamheidskring Barendrecht en de Rabobank IJsselmonde-Drechtsteden. Deze partners willen gezamenlijk helpen woningen te verduurzamen en daarmee de samenleving. Wie slimme maatregelen neemt spaart niet alleen het milieu, maar ook de portemonnee! Kom je ook? (De toegang is gratis.)

Stel je op de hoogte en laat je adviseren over de nieuwste technieken en materialen. Kom daarom naar de beurs voor grote en kleine duurzame oplossingen in en om je huis of gebouw.

Meer informatie over de Duurzaam Wonen Beurs en de deelnemende lokale ondernemers vind je hier!

Meer informatie over de Duurzaamheidsweek vind je hier!