Uitslag Rabo ClubSupport Walcheren/Noord-Beveland 2021

12 november 2021 8:00

Iedereen verdient een club. Het is als een tweede thuis. Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Daarom versterken wij clubs met kennis, netwerk en geld.

Uitslag Rabo ClubSupport 2021

In de periode van 4 t/m 25 oktober 2021 konden onze leden via Rabo ClubSupport hun stem uitbrengen op de vereniging(en) of stichting(en) die zij een warm hart toedragen. Er is maar liefst €150.000 over 381 clubs verdeeld in Walcheren/Noord-Beveland. Benieuwd welke bedragen de deelnemende clubs hebben opgehaald? Bekijk hier de uitslagen.

Uitreiking

De cheques vallen bij de deelnemende clubs op de deurmat. Ook dit jaar weer in een mooie ‘trofee-vorm’, zodat deze een ereplaats kan krijgen in het clubgebouw.
Een aantal clubs is voor de camera persoonlijk verrast met een feestelijke cheque. Bekijk de lokale video van Walcheren-Noord-Beveland en de compilatievideo van Zuidwest-Nederland!

Rabo ClubSupport, meer dan alleen financiële middelen

Als coöperatieve bank investeren we met Rabo ClubSupport onze kennis, ons netwerk en financiële middelen in clubs en verenigingen. Hoe doen we dat?

1. Kennis (verenigingsondersteuning)
Van een masterclass in ledenwerving tot begeleiding bij een nieuwe organisatiestructuur. Zo helpen we clubs om zelfredzaam te worden en blijven.

2. Netwerk (verenigingsondersteuning)
Samen weet je meer. Zo brengen we bestuurders van clubs en verenigingen bijeen, zodat ze van elkaar kunnen leren.

3. Financiële ondersteuning (Rabo ClubSupport)
Een deel van onze winst investeren we in clubs en verenigingen. Zo groeien ze duurzaam verder en kunnen nog meer mensen meedoen.

Dat is goed voor de club & geweldig voor de buurt!

Workshops

Bij de inschrijving voor Rabo ClubSupport hebben jullie als clubs en verenigingen aangegeven waarbij je extra ondersteuning kan gebruiken. Dit heeft de volgende top 3 opgeleverd:

LedenbindingGeld genererenVrijwilligersmanagement

Daarom organiseren we eind november/begin december nog zes online workshops over deze thema’s. Meer informatie over het programma en de data zijn te vinden op www.rabobank.nl/wnb.