Maar wat nou als het wél kan?

30 november 2023 15:32

Als starter (op de woningmarkt) is het toch vaak kijken, kijken, ... niet kopen. Maar wat nou als het wél kan? Want vaak is er meer mogelijk dan je denkt. Speciaal voor starters op de woningmarkt organiseren we in april en mei (bijna) elke donderdagavond* een inloopavond voor hypotheekadvies. Op deze avonden kun je tussen 18.00 – 21.00 uur zonder afspraak binnenlopen bij onze vestigingen in Amsterdam, Almere of Hoofddorp. Wij bespreken samen je woonwensen en berekenen vrijblijvend jouw financiële mogelijkheden.

Mensen die een woning willen kopen kunnen binnenlopen bij de Rabobank

Informatieve Quiz

Op locatie Hoofddorp gaan we nog een stapje verder. Tijdens deze inloopavonden kun je om 19.30 uur meedoen met een informatieve WoonQuiz voor starters op de woningmarkt. Deze quiz is een unieke kans om je kennis over het kopen van een (eerste) huis te vergroten. We geven je inzicht vanuit financieel advies, de makelaardij en het notariaat over wat er allemaal bij komt kijken. Ook staan we samen met een makelaar voor je klaar om al je vragen over de woningmarkt en financiële zaken te beantwoorden.

Wat neem je mee?

Vergeet niet een recente salarisstrook mee te nemen om inzichtelijk te krijgen wat je maximaal kunt lenen.

Belangrijke informatie

Waar

Rabobank Amsterdam - Van Baerlestraat 102-106

Rabobank regio Schiphol - Polarisavenue 150, Hoofddorp

Rabobank Almere - Grotemarkt 2


Wanneer

    Donderdag 11 april Donderdag 18 april Donderdag 25 april Donderdag 2 mei Donderdag 23 mei Donderdag 30 mei

*Elke donderdag in april en mei met uitzondering van 9 en 16 mei.


Dus, droom jij van je eerste koophuis en wil je weten wat jouw mogelijkheden zijn? Aarzel dan niet en kom langs bij ons Inloopmoment voor Starters!

Afspraak maken

Lukt het je niet om langs te komen en ben je wel benieuwd wat er financieel haalbaar is? Maak dan hier een afspraak voor een gratis oriënterend gesprek met een adviseur via onze website. Dit kan waar en wanneer het jou uitkomt. Via videogesprek, telefonisch of op kantoor.