Coöperatiefonds Helmond Peel Noord ondersteunt 3 nieuwe initiatieven!

23 april 2024 10:48

Recentelijk heeft het Rabobank Coöperatiefonds 3 verenigingen/stichtingen kunnen ondersteunen bij initiatieven die allemaal betrekking hebben gehad op één van de vijf Rabobank thema’s: Versterken van lokale gemeenschappen, Financieel Gezond Leven, Duurzaam Wonen, Energietransitie, Duurzaam Ondernemen en Banking4Food. Via het Rabobank Coöperatiefonds steunt Rabobank initiatieven die de regio versterken. Om in aanmerking te komen voor een bijdrage uit dit fonds dient te worden aangetoond dat de donatie bijdraagt aan duurzame ontwikkeling van de regio Helmond Peel Noord.

Rabobank

De beoordeling van de aanvragen is in handen van de commissie Coöperatiefonds die bestaat uit leden van onze ledenraad. De commissie beoordeelt of initiatieven een bijdrage uit het fonds ontvangen. In 2024 vindt 4 keer een beoordelingsronde plaats. De 3 verenigingen/stichtingen die recentelijk een bijdrage hebben ontvangen zijn:

  1. Stichting Duofietsen Helmond: voor de aanschaf nieuwe fietsen en deskundigheidsbevordering vrijwilligers
  2. Stichting Cultuurcontact Helmond: voor de organisatie van het Internationale Vrouwendag evenement
  3. Fanfare St. Lucia: voor het 100 jarig bestaan van Rhythm of the Light Experience

Heeft jouw vereniging of stichting een goed idee dat gericht is op het verbeteren van de maatschappelijke, sociale, culturele en economische omgeving van Helmond Peel Noord? En zoek je naar kennis, netwerk en/of financiële middelen om dit idee te realiseren? Dan biedt het Rabobank Coöperatiefonds wellicht een uitkomst.

Wil jij meer weten over het Rabobank Coöperatiefonds en onze overige fondsen? Je leest meer via deze link: Onze coöperatieve bijdrage - Helmond Peel Noord - Rabobank