Uw lidmaatschap

Als klant kunt u ook lid worden van Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek. De voordelen van het lidmaatschap:

  • meepraten met uw bank
  • drie keer per jaar het ledenmagazine Rabo & Co
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Meepraten

Als lid kunt u actief meepraten met de bank. Bijvoorbeeld tijdens ledenbijeenkomsten, via de vertegenwoordigers in de ledenraad of via onze dialoogbijeenkomsten.

Ledenraad

Onze ledenraad vertegenwoordigt de ruim 47.000 leden uit de regio Zutphen, Lochem, Vorden, Groenlo, Winterswijk en Aalten. De ledenraad:

  • vormt een schakel tussen de klant en de bank en is daardoor een belangrijk klankbord
  • is sparringspartner van de directie en raad van commissarissen
  • heeft een aantal officiële taken (bijvoorbeeld het benoemen van commissarissen)

Vacatures ledenraad

Jaarlijks treedt een aantal ledenraadsleden af om plaats te maken voor nieuwe leden. Heeft u interesse in de ledenraad? Bekijk dan de profielschets en vul het interesseformulier in. Jaarlijks in mei start de selectie van kandidaten.

Download de profielschets ledenraad

Ledenmagazine

Als lid krijg je drie keer per jaar het ledenmagazine Rabo & Co. Hierin vindt je:

  • financieel nieuws
  • verhalen over maatschappelijke projecten die wij steunen
  • interviews met lokale ondernemers
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Blader online door de nieuwste Rabo & Co

Ledenaanbiedingen

LET OP: In verband met de huidige maatregelen om de verspreiding van het Corona-virus te bestrijden, is het helaas mogelijk dat enkele ledenaanbiedingen worden geannuleerd. Houd hiervoor de website van de aanbieder in de gaten.

De droogte te lijf! Korting op een regenton

Oost-Nederland wordt steeds droger. Maar jij kan daar iets aan doen! Zorg bijvoorbeeld voor meer groen in je tuin, zodat het regenwater beter wordt vastgehouden. En koppel je regenbuizen af en sluit deze aan op een regenton. Zo loopt kostbaar regenwater niet meer het riool in en kun je het gebruiken voor je planten. Profiteer van de actie van Welkoop Zelhem, Winterswijk, Aalten, Gorssel en Eibergen en haal je regenton nu extra voordelig in huis. Koop je daar een regenton, dan krijg je op vertoon van deze bon 20% korting.

Waar: Welkoop Zelhem, Winterswijk, Aalten, Gorssel, Eibergen

Geldig: t/m 28 februari 2021

Ledenaanbieding

Blijf zichtbaar! Voordelige verlichting

De dagen zijn momenteel weer op zijn kortst. Dat betekent dat we het grootste deel van de dag in het donker leven. Zichtbaarheid is dan natuurlijk superbelangrijk en zelfs van levensbelang. Zorg dus altijd voor goede verlichting op je fiets. Bij Bulten Tweewielers in Doetinchem heb je keuze uit een ruim assortiment en kun je rekenen op deskundig advies. Koop je hier je fietsverlichting en laat je dit artikel zien, dan ontvang je 15% korting. Deze aanbieding is niet geldig in combinatie met andere acties of pasjes.

Waar: Bulten Tweewielers, Dominee van Dijkweg 21, Doetinchem

Geldig: t/m 28 februari 2021

Ledenaanbieding

Doe dubbel goed! En krijg wat terug!

L.O.N.K. (‘Loat ow niet kisten!’) is een mooi Achterhoeks initiatief dat lokale ondernemers steunt. Je kunt verschillende kisten vol lokale producten bestellen. Bij elk verkocht pakket schenkt L.O.N.K. één product aan een Achterhoekse Voedselbank. Bestel je als lid een kist, dan krijg je een extra ‘Loat Ow Niet Kisten Bordspel’ cadeau! Bij bestelling van het ‘Doosje vol Liefde’ (www.loatownietkisten.nl/product/doosje-vol-liefde) krijg je naast de standaard inhoud (4 brownies) een extra brownie cadeau. Dit pakket wordt per post verzonden. Vul bij bij beide bestellingen als opmerking ‘Rabo &Co’ in.

Geldig: t/m 28 februari 2021

Ledenaanbieding

Meer informatie

Contact

Ma-vr: 8.00-18.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven