Jouw lidmaatschap

Als klant kan je ook lid worden van Rabobank Noord en West Twente. De voordelen van het lidmaatschap:

  • meebeslissen met jouw bank
  • vier keer per jaar ledenmagazine Dichterbij
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Ledenraad

De ledenraad van Rabobank Noord en West Twente vertegenwoordigt de ruim 23.500 leden in Noord- en West-Twente. Regelmatig praat de ledenraad samen met de directie over de koers van onze bank. Zo vormt de raad een belangrijke schakel tussen de klant en de bank.

Mail jouw tip of idee naar onze ledenraad

Meer over onze ledenraad

Ledenmagazine

Als lid krijg je vier keer per jaar het ledenmagazine Dichterbij Noord en West Twente. Hierin vind je:

  • financieel nieuws
  • verhalen over maatschappelijke projecten die wij steunen
  • interviews met lokale ondernemers
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Blader door de nieuwste Dichterbij

Ledenaanbiedingen

Verloting kookboek 'Eet beter in 28 dagen'

Het Kookboek 'Eet beter in 28 dagen' is een speciale Rabobank uitgave. Huisarts Tamara de Wijer zet voeding en leefstijl dagelijks in als medicijn. In dit boek laat ze met recepten uit haar praktijk zien hoe je je gezonder, energieker en slanker kunt eten. Met dit boek heb je het juiste recept in handen. Met veel groenten als basis en altijd snel en makkelijk. Onder onze leden verloten we dit boek 10 keer. Stuur een e-mail onder vermelding van 'Kookboek' als je kans wilt maken!

Verloting kookboek 'Eet beter in 28 dagen'

Kans maken?

Terrasverwarmer met korting

De Eurom Flameheater Round 11.000 is een krachtige terrasverwarmer die met 11.000 Watt elk terras heerlijk kan verwarmen. Dankzij het robuuste uiterlijk (mat zwart en 175 cm hoog) en het prachtige vlammenspel is deze terrasverwarmer een ware toevoeging voor elk terras. Deze terrasverwarmer beschikt over een piëzo ontstekingsknop, gasdrukregelaar en oververhittingsbeveiliging. Hij is instelbaar van 5000 tot 11000 watt. De heater is uitgerust met slang en regelaar. Aanbieding: van € 299,- voor € 259,95. Inclusief hoes t.w.v. € 19,95 en bezorging.

Terrasverwarmer met korting

Hier bestellen

Korting op ijstaart IJsboerderij Ôans

Verse volle melk, verse slagroom en verse vruchten; daarmee maken ze bij ijsboerderij Ôans in Holten het lekkerste ijs. Van de romige melk van hun eigen koeien maakt Ôans op ambachtelijke wijze en vol passie heerlijk ijs. Een puur en eerlijk product, zonder kleurstoffen of conserveringsmiddelen. Proeven? Dat kan nu met korting! Leden van Rabobank krijgen 20% korting op een ijstaart van Ôans naar keuze. Lever de coupon uit Dichterbij in om je korting te krijgen. Je vindt de winkel aan Maneschijnsweg 36 in Holten. Open woensdags en zaterdags van 9.00 tot 17.00 uur.

Korting op ijstaart IJsboerderij Ôans

Bekijk het assortiment

DVD Mirrewinter in de verloting

Mirrewinter - the Movie is een verfilming van het boek 'Mirrewinter op het platteland' van Gert-Jan Oplaat. De film gaat over een Markelose boerenfamilie in het laatste oorlogsjaar, winter 1944. Een streekproductie met ruim 140 spelers en vrijwilligers. De film staat bol van tradities, cultuur en gebruiken op het platteland. De DVD is voor € 15,- te koop bij Boek- en Kantoorvakhandel Prins in Markelo. Of bestel via info@henribeverdam.nl voor € 20,- incl. verzending. Onder onze leden verloten wij 15 exemplaren! Kans maken? Stuur een e-mail onder vermelding van 'Mirrewinter'. Winnaars krijgen voor 15 augustus bericht.

DVD Mirrewinter in de verloting

Maak kans

Trakteer jezelf op bloomon

Met bloomon kun je keer op keer uitkijken naar een bijzondere selectie seizoensbloemen. Stijlvolle bossen, zo vaak je wilt en direct aan je voordeur bezorgd. Elke week ontwerpen de bloemstylisten van bloomon een nieuw boeket, gevuld met de beste bloemen uit het seizoen. De bloemen worden direct van de kweker naar je voordeur bezorgd zodat je extra lang kunt genieten van verse bloemen. Je bepaalt zelf hoe vaak je bloemen ontvangt en zit nergens aan vast. Voor Rabobank heeft bloomon tijdelijk een leuk aanbod: wordt member van de meest flexibele bloemenservice van Nederland en krijg 20% korting op je eerste drie bossen en een bijpassende vaas cadeau! Ga naar bloomon.nl en gebruik de code RABO123 in de laatste stap van het bestelproces.

Trakteer jezelf  op bloomon

Bestel nu

De groene schoonmaak revolutie

Elke week wordt in Nederland vier miljoen liter schoonmaakmiddel door de gootsteen gespoeld. En belanden er vier miljoen plastic verpakkingen in het milieu. Waarom stoppen we niet allemaal met het gebruik van die agressieve chemicaliën en aardolie in en rond het huis? Want er zijn alternatieven. Met de duurzame zeep van Marcel's Green Soap maak je niet alleen je huis schoon, maar ook de wereld om ons heen. De flessen van Marcel's Green Soap zijn gemaakt van 100% gerecycled plastic en de schoonmaakmiddelen zijn voor 99% biologisch afbreekbaar. Ook hebben ze allemaal hun eigen fantastische geur. Gebruik de code RABOBANK25% en ontvang 25% korting op het hele assortiment!

De groene schoonmaak revolutie

Bestel nu

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven