Lidmaatschap

Als klant kan je ook lid worden van Rabobank Noord en West Twente. De voordelen van het lidmaatschap:

  • meebeslissen met jouw bank
  • vier keer per jaar ledenmagazine Rabo & Co
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Ledenraad

De ledenraad van Rabobank Noord en West Twente vertegenwoordigt de ruim 23.500 leden in Noord- en West-Twente. Regelmatig praat de ledenraad samen met de directie over de koers van onze bank. Zo vormt de raad een belangrijke schakel tussen de klant en de bank.

Mail jouw tip of idee naar onze ledenraad

Meer over onze ledenraad

Ledenmagazine

Als lid krijg je vier keer per jaar het ledenmagazine Rabo & Co Noord en West Twente. Hierin vind je:

  • financieel nieuws
  • verhalen over maatschappelijke projecten die wij steunen
  • interviews met lokale ondernemers
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Blader door de nieuwste Rabo & Co

Ledenaanbiedingen

Kom schaatsen met korting in Nijverdal

Kom ook schaatsen in Nijverdal deze winter! Of het nu vriest of niet, de schaatsbaan op het Henri Dunantplein heeft altijd prima ijs. Tegen inlevering van de coupon uit Rabo & Co betaal je voor een toegangskaartje € 2,50 in plaats van € 5,50. Dit is inclusief schaatshuur. De coupon is eenmalig te gebruiken en voor maximaal twee personen per coupon geldig. Veel schaatsplezier!

Kom schaatsen met korting in Nijverdal

Meer info en openingstijden

Muizenissige actie kinderboeken Geronimo Stilton

Rabobank vindt lezen superbelangrijk en doet daarom deze Geronimo Stilton aanbieding. Reis door de Tijd – Denderende dino’s (met spectaculair 3D beeld + 3D brilletje) is een must-read voor alle dinofans. De Avonturen van Marco Polo neemt je mee op een spannende tocht van Italië naar China. Helemaal in het thema ‘Reis mee’! van de Kinderboekenweek 2019. Speciaal voor onze leden nu € 19,95 in plaats van € 45,45.

Muizenissige actie kinderboeken Geronimo Stilton

Bestel hier

Hightea met korting bij Engels Theehuis De Hoestinkhof

De Hightea van Engels theehuis De Hoestinkhof in Markelo moet je geproefd hebben. Homemade, vers, zoet, maar ook hartig. Speciaal voor leden: de Rabobank Hightea voor € 19,- in plaats van € 22,-. Geldig tot 1 maart 2020 (niet geldig op 10 november en 23 december t/m 17 januari) tegen inlevering van de coupon uit Rabo & Co najaar 2019 (voor max. 4 personen per coupon). Geldig tot 1 maart 2020 en reserveren is noodzakelijk. Tip: ook gratis wandelroutes te krijgen, vanaf 3 kilometer.

Hightea met korting bij Engels Theehuis De Hoestinkhof

Reserveer nu

Trakteer jezelf op bloomon

Met bloomon kun je keer op keer uitkijken naar een bijzondere selectie seizoensbloemen. Stijlvolle bossen, zo vaak je wilt en direct aan je voordeur bezorgd. Elke week ontwerpen de bloemstylisten van bloomon een nieuw boeket, gevuld met de beste bloemen uit het seizoen. De bloemen worden direct van de kweker naar je voordeur bezorgd zodat je extra lang kunt genieten van verse bloemen. Je bepaalt zelf hoe vaak je bloemen ontvangt en zit nergens aan vast. Voor Rabobank heeft bloomon tijdelijk een leuk aanbod: wordt member van de meest flexibele bloemenservice van Nederland en krijg 20% korting op je eerste drie bossen en een bijpassende vaas cadeau! Ga naar bloomon.nl en gebruik de code RABO123 in de laatste stap van het bestelproces.

Trakteer jezelf  op bloomon

Bestel nu

De groene schoonmaak revolutie

Elke week wordt in Nederland vier miljoen liter schoonmaakmiddel door de gootsteen gespoeld. En belanden er vier miljoen plastic verpakkingen in het milieu. Waarom stoppen we niet allemaal met het gebruik van die agressieve chemicaliën en aardolie in en rond het huis? Want er zijn alternatieven. Met de duurzame zeep van Marcel's Green Soap maak je niet alleen je huis schoon, maar ook de wereld om ons heen. De flessen van Marcel's Green Soap zijn gemaakt van 100% gerecycled plastic en de schoonmaakmiddelen zijn voor 99% biologisch afbreekbaar. Ook hebben ze allemaal hun eigen fantastische geur. Gebruik de code RABOBANK25% en ontvang 25% korting op het hele assortiment!

De groene schoonmaak revolutie

Bestel nu

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven