Stemperiode Clubkas Campagne gaat van start!

De inschrijfperiode van de Rabobank Clubkas Campagne van Rabobank Noord-Groningen zit erop. Maar liefst 130 clubs hebben zich ingeschreven! Nu start het belangrijkste onderdeel van de campagne: het werven van stemmen voor de clubs.

Wie kunnen er stemmen?

Leden van Rabobank Noord-Groningen ontvangen vóór de stemperiode per post een unieke code waarmee ze kunnen stemmen. Van 8 tot en met 22 februari brengt u via onderstaande link uw stem uit op de verenigingen en/of stichtingen die u een warm hart toedraagt. Ieder lid van Rabobank Noord-Groningen ontvangt vijf stemmen, waarvan maximaal twee stemmen op dezelfde vereniging/stichting mag worden uitgebracht. Er zijn dus aardig wat stemmen te verdelen! Hoe meer stemmen, des te meer geld voor de vereniging of stichting.

www.clubkascampagne.nl/ng

Welk bedrag is er beschikbaar?

Rabobank Noord-Groningen stelt €35.000,- beschikbaar voor de Rabobank Clubkas Campagne. De waarde per stem wordt achteraf bepaald, op basis van het totaal aantal uitgebrachte stemmen.

Lid worden?

Ga naar onderstaande link en meldt u vóór 15 februari aan.

www.rabobank.nl/lokale-bank/noord-groningen/uw-lidmaatschap

Informatie?

Meer informatie over de Rabobank Clubkas Campagne kunt u vinden op onze website www.rabobank.nl/ng. Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met de afdeling Marketing en Communicatie, via telefoon: (0596) 63 37 77 of via mail: communicatie.ng@rabobank.nl.

Wij wensen u veel succes met het stemmen op uw favoriete clubs!

Contact

24 uur per dag bereikbaar via telefoon en chat.


Particulieren


Bedrijven