Jongerenforum

Rabobank Noord Veluwe is in 2017 gestart met een jongerenforum voor jongeren tussen de 16 en 26 jaar. Het forum is een klankbordgroep voor de bank. Momenteel bestaat het jongerenforum uit 25 enthousiaste jongeren, aangevoerd door een eigen bestuur.

Enthousiaste Jongeren

Het jongerenforum bestaat uit enthousiaste en betrokken jongeren woonachtig in en/of met een sterke binding met het werkgebied van Rabobank Noord Veluwe (Gemeenten Nunspeet, Elburg, Oldebroek, Heerde, Epe en de plaatsen Kamperveen en Welsum). Ze komen ongeveer vier keer per jaar samen. Per bijeenkomst ontvangen de jongeren minimaal één actueel en lokaal thema waarover ze hun advies kunnen geven. Tijdens deze bijeenkomsten schuiven collega’s van de bank aan. Zij beantwoorden vragen en staan open voor tips. Vanuit een verbeterinitiatief of project kunnen werkgroepen worden opgezet om concrete ideeën uit te werken en/of er invulling aan te geven. Ook kan het jongerenforum diverse activiteiten (mede)organiseren voor jongeren in de regio.

Voordelen van deelname

Meedoen aan het jongerenforum heeft veel voordelen:

  • je doet bestuurlijke ervaring op
  • je leert vergaderen, een mening vormen en discussiëren
  • je krijgt een kijkje achter de schermen bij de bank
  • het is goed voor jouw netwerk
  • het levert je misschien een stageplaats of baan op

Minimaal 1 keer per jaar volgt er een selectiedag voor nieuwe leden van het jongerenforum.

Aanmelden

Stuur een e-mail naar jongerenforum.nv@rabobank.nl. Als je een opmerking of een goed idee hebt voor jongeren op de Noord-Veluwe dan horen wij het ook graag.

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven