Jongerenforum

Rabobank Noord Veluwe start een jongerenforum voor jongeren tussen de 16 en 26 jaar. Het forum is een klankbordgroep voor de bank. We zoeken klanten van onze bank die mee willen meedoen. Op maandag 29 mei om 19.30 uur organiseren we een kennismakingsbijeenkomst bij Rabobank Noord Veluwe, Elspeterweg 22a, Nunspeet. Kom je ook?

Enthousiaste Jongeren

Het jongerenforum bestaat uit enthousiaste en betrokken jongeren woonachtig in en/of met een sterke binding met het werkgebied van Rabobank Noord Veluwe (Gemeenten Nunspeet, Elburg, Oldebroek, Heerde, Epe en de plaatsen Kamperveen en Welsum). Ze komen ongeveer vier keer per jaar samen. Per bijeenkomst ontvangen de jongeren minimaal één actueel en lokaal thema waarover ze hun advies kunnen geven. Tijdens deze bijeenkomsten schuiven collega’s van de bank aan. Zij beantwoorden vragen en staan open voor tips. Vanuit een verbeterinitiatief of project kunnen werkgroepen worden opgezet om concrete ideeën uit te werken en/of er invulling aan te geven. Ook kan het jongerenforum diverse activiteiten (mede)organiseren voor jongeren in de regio.

Voordelen van deelname

Meedoen aan het jongerenforum heeft veel voordelen:

  • je doet bestuurlijke ervaring op
  • je leert vergaderen, een mening vormen en discussiëren
  • je krijgt een kijkje achter de schermen bij de bank
  • het is goed voor jouw netwerk
  • het levert je misschien een stageplaats of baan op

Aanmelden

Stuur een e-mail naar jongerenforum.nv@rabobank.nl of WhatsApp naar 06-10767287 als je je wilt aanmelden voor de kennismakingsbijeenkomst van het jongerenforum op maandagavond 29 mei . Als je een opmerking of een goed idee hebt, horen wij het ook graag.

Bekijk het filmpje op YouTube

Contact

24 uur per dag bereikbaar via telefoon en chat.


Particulieren


Bedrijven