Breng uw stem uit tijdens de Rabobank Clubkas Campagne

Rabobank Clubkas Campagne

De Rabobank Clubkas Campagne is weer van start gegaan! Dit jaar doen 168 verenigingen en stichtingen mee!

Wat is de Rabobank Clubkas Campagne

De Clubkas Campagne is een prachtige kans om voor verenigingen stichtingen te spekken! En het mooie is dat niet de Rabobank, maar de 10.000 leden van onze bank bepalen welke verenigingen vanuit de Clubkas Campagne worden ondersteund en voor welk bedrag. Daarmee geven wij invulling aan onze coöperatieve gedachte: een bank van en voor leden.

Rabobank Noordoostpolder-Urk stelt dit jaar  € 60.000,- beschikbaar voor de Rabobank Clubkas Campagne. Dit bedrag mogen de leden van de bank door middel van stemmen verdelen over de verenigingen en stichtingen die meedoen. Op die manier laten we onze leden meebeslissen in de verdeling van het geld. 

Uw stem is geld waard!

Als lid van Rabobank Noordoostpolder-Urk mag u meebeslissen waar de € 60.000,- van de Rabobank Clubkas Campagne naar toe gaat. Vanaf 3 oktober vallen de stemkaarten op de deurmat bij leden van Rabobank Noordoostpolder-Urk. U krijgt 5 stemmen die u kunt uitbrengen op uw favoriete clubs, waarvan maximaal twee op dezelfde club. De stemperiode is van 3 t/m 17 oktober.

Breng uw stem uit

Vragen?

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met de afdeling Marketing & Communicatie via e-mail: communicatie.noordoostpolder-urk@rabobank.nl.

Meer informatie over de Rabobank Clubkas Campagne

Emmeloord, 26-9-2017

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn