Rabobank Clubkas Campagne

De Rabobank Clubkas Campagne gaat weer van start!

Hoe werkt de Rabobank Clubkas Campagne

Uw vereniging of stichting ondersteunen wij met de Rabobank Clubkas Campagne. Deze campagne vindt ieder jaar plaats. Uw club moet voldoen aan een aantal voorwaarden. Voldoet uw vereniging of stichting aan de voorwaarden? Schrijf uw club dan in voor deelname aan de Rabobank Clubkas Campagne 2018. Inschrijven kan vanaf 18 mei tot en met 3 september.

Leden mogen stemmen

Wij stellen dit jaar € 300.000,- beschikbaar voor de Rabobank Clubkas Campagne. Tijdens deze campagne mogen leden van Rabobank Oss Bernheze hun stem uitbrengen op de vereniging(en) of stichting(en) die zij een warm hart toedragen. De stemmen van de leden zijn geld waard. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting uitgebracht worden, des te meer geld deze vereniging of stichting krijgt. Leden van Rabobank Oss Bernheze mogen van 11 tot en met 24 september 2018 hun stem uitbrengen op hun favoriete club(s).

Voorwaarden en veelgestelde vragen

Er zijn voorwaarden verbonden aan deelname aan de Rabobank Clubkas Campagne . Onze voorwaarden en veelgestelde vragen vindt u hier.

Onze voorwaarden vindt u hier

De veelgestelde vragen vindt u hier

Doe mee!

U kunt zich vanaf 18 mei aanmelden voor deelname aan de Clubkas Campagne. Tijdens de finaleavond op donderdag 4 oktober wordt bekend gemaakt hoeveel stemmen en welk bedrag de deelnemers hebben gewonnen. 

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven