Organisatie

Organisatie

Rabobank Randmeren wordt geleid door een coöperatief directeur en een team betrokken medewerkers en leden. Lees meer over onze directeur, raad van commissarissen en ledenraad.

Directeur coöperatieve Rabobank

Directeur coöperatieve Rabobank, Arthur Woensdregt geeft leiding aan Rabobank Randmeren. Hij ontwikkelt de strategie en het beleid van de bank. Ook is hij ervoor verantwoordelijk dat klanten en leden centraal blijven staan. Dit doet hij samen met de raad van commissarissen en de ledenraad.

Nieuwe directeur RM

Arthur Woensdregt

Directeur coöperatieve Rabobank

Raad van commissarissen

De raad van commissarissen (RvC) houdt toezicht op de directie en bewaakt de belangen van de bank. Jaarlijks legt de RvC hierover verantwoording af aan de ledenraad.

Ledenraad

De ledenraad van Rabobank Randmeren denkt en beslist mee over het beleid van onze bank. De economische en maatschappelijke rol van de bank is daarbij belangrijk. Zij praten namens de meer dan 20.900 leden regelmatig met de directie over ontwikkelingen in regio Randmeren.

Wil je aanvullende informatie over de ledenraad of heb je interesse om zelf toe te treden dan kun je contact opnemen met de afdeling Marketing & Communicatie via communicatie.MN@rabobank.nl.

Digizine Randmeren
Dit online magazine geeft je inzicht wat de rol als ledenraadslid inhoudt en geeft je inzicht in onze maatschappelijk georiënteerde coöperatieve bank.