Man en vrouw zitten op een boot

Vermogensopbouw, want jouw vermogen verdient meer aandacht

Jouw vermogen verdient meer. Daarom gaan wij binnen Vermogensmanagement niet voor snelle deals maar wél voor langdurige relaties die de kern raken.

Marktleider Private Bank Vermogensbeheerder van Limburg Ruim 25 specialisten in Limburg op het gebied van vermogensmanagement en beleggen Direct bereikbaar zonder tussenkomst call center Bieden van een all-finance oplossing Beleggingsportefeuilles opgebouwd vanuit duurzaamheidsprincipe
Munten

Alle expertise op het gebied van Vermogensplanning, Vermogensbeheer en beleggen en Vermogenszorg hebben we in Limburg gebundeld in één toegewijd specialistenteam. Met ruim vijfentwintig vermogensmanagers, beleggingsspecialisten en hun assistenten bedienen we klanten met een belegd vermogen vanaf 500.000 euro. Onze specialisten zijn allen verbonden aan een van de zes lokale Limburgse Rabobanken. Zo is er altijd een expert dichtbij.

Naast adviseur zijn we ook vertrouwenspersoon voor onze klanten. Elke klant heeft zijn eigen vertrouwde adviseur die samen met de klant op pad gaat om te bereiken wat de klant voor ogen heeft. En dat gaat over meer dan geld alleen: het gaat over wensen, persoonlijke overtuigingen, over zorgen voor en dingen mogelijk maken. Zo bouwen we samen aan een relatie die is gestoeld op aandacht en vertrouwen.

We zien vermogensmanagement breed. Het is meer dan alleen beleggen, we bieden een totale financiële oplossing voor onze relaties, zorgen dat we het totaaloverzicht houden. Dit doen we door een gedegen planning op te stellen zodat de wensen van de klant bereikt kunnen worden.

Ook klanten die met hun geld willen bijdragen aan het oplossen van maatschappelijke problemen kunnen wij van passend advies voorzien. Als coöperatieve bank hebben wij een maatschappelijke agenda en kunnen we bijvoorbeeld ons brede netwerk inzetten om vermogende particulieren in contact te brengen met start-ups die investeerders nodig hebben. Of onze klanten in contact brengen met onze charity desk als ze goede doelen willen ondersteunen. Zo werken we samen aan een betere wereld.

Bekijk de infographic (PDF)

In het verleden hoge rendementen bij de Rabobank

Rabobank beheert in totaal een vermogen van 55 miljard en behoort tot de topbanken wat betreft rendementen. In Limburg zijn we zelfs marktleider op het gebied van Vermogensmanagement.

Typemachine

Vermogensplanning: welk doel heb jij voor ogen?

Welk doel heb je voor ogen met jouw vermogen? Dat is natuurlijk voor iedereen heel persoonlijk. Vermogensplanning gaat over hoe jij jouw vermogen kunt laten werken om deze persoonlijke doelen te bereiken. We kijken hierbij naar wat jij belangrijk vindt en waar je ambities liggen. Ook dingen waar jij je misschien zorgen over maakt nemen we mee in de planning. De vermogensmanagers van onze bank hebben jarenlange ervaring en helpen je zo graag met verschillende vermogensvraagstukken. Zij geven inzicht in je financiële situatie en mogelijkheden. Zo kan jij weloverwogen beslissingen nemen.

Laptop

Vermogensbeheer/beleggen: maak je zelf de keuzes of beleggen onze specialisten voor je?

Je hebt hard gewerkt voor jouw vermogen, daarom wil je hiervoor de juiste zorg en aandacht. Hoe wil je dat doel bereiken? Daar gaan we samen naar kijken. Onze vermogensmanagers en beleggingspecialisten geven je inzicht in de mogelijkheden zodat jij kunt beleggen op de manier die bij jou past. Vervolgens kun je dan kiezen voor beleggen met advies waarbij je zelf keuzes maakt of jouw beleggingen door onze specialisten laat beheren. Heb je specifieke wensen voor de invulling van jouw beleggingsportefeuille of ben je gebonden aan regels voor de invulling van jouw portefeuille? Dan kun je ook kiezen voor Individueel Vermogensbeheer.

Kinderwagen

Vermogenszorg: is alles goed geregeld wanneer je er niet meer bent?

Een overlijden brengt vaak onzekerheden met zich mee, zeker als het gaat om de afwikkeling van de nalatenschap. En dat in een toch al emotioneel en zware periode. Heb jij alles goed geregeld wat betreft je vermogen voor het moment dat je er niet meer bent? Vermogenszorg helpt je om tijdens jouw leven zaken rond je vermogen goed te regelen. Het geeft je de zekerheid dat er na overlijden een specialist beschikbaar is, die jouw nabestaanden helpt bij de afwikkeling van de nalatenschap. En als je dat wil, kan de specialist je familieleden vertrouwd maken met het beheren van jouw vermogen. Samen met de Vermogensmanager bekijk je de mogelijkheden op het gebied die voor jou relevant zijn.

Contact

Vermogensmanagers en beleggingsspecialisten

Onze vermogensmanagers en beleggingsspecialisten zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van vermogensopbouw. Ook zijn zij vertrouwd met financiële onderwerpen die in het bijzonder voorkomen bij vermogenden. Maak een afspraak om je financiële gezondheid en de mogelijkheden tot vermogensopbouw in kaart te brengen.

Maak kennis met het team
Roland Jung

Roland Jung
Vermogensmanager
+31 (0)6 2087 9142

Email LinkedIn

Lisanne Hendrikx

Lisanne Hendrikx
Vermogensmanager
+31 (0)6 2078 8771

Email LinkedIn