Organisatie

Organisatie

Rabobank Regio Schiphol wordt geleid door een coöperatief directeur en een team betrokken medewerkers en leden. Lees meer over onze directeur, raad van commissarissen en ledenraad.

Directeur coöperatieve Rabobank

Mart Pfeiffer is directeur coöperatieve Rabobank Regio Schiphol. Mart is ervoor verantwoordelijk dat onze leden en klanten in deze regio centraal blijven staan.

Mart Pfeiffer

Mart Pfeiffer

Directeur coöperatieve Rabobank

Raad van commissarissen

De raad van commissarissen (RvC) houdt toezicht op de directie en bewaakt de belangen van de bank. Jaarlijks legt de RvC hierover verantwoording af aan de ledenraad.

Onze raad van commissarissen bestaat uit

Ruud Hagendijk, voorzitterHenry van der GeestAngeline Kierkels

Ledenraad

De ledenraad denkt en beslist mee over het beleid van Rabobank Regio Schiphol. Onze economische en maatschappelijke rol is daarbij belangrijk. De ledenraad overlegt regelmatig met onze directie over relevante ontwikkelingen in de regio van Schiphol. Een aantal ledenraadsleden beslist ook mee over de besteding van een gedeelte van de winst.

Onze ledenraad bestaat uit

Maarten Askamp Rik Balder Cora Bartels-Wolvers Hans de Bats Theo Bergonje Johan Buis Andrea van de Graaf Egon Hogenboom Arco Koot Irma Korver Sander Koster Ilja van Luling René du Maine Joost van der Meij Gerard Nijssen Marlijn Passchier-Storm Ramon van Velzen Wouter de Vries Robbert van Willegen Truus van der Woensel-Koelman

Lid worden van de ledenraad