Organisatie

Organisatie

Rabobank Regio Schiphol wordt geleid door een coöperatief directeur en een team betrokken medewerkers en leden. Lees meer over onze directeur, raad van commissarissen en ledenraad.

Directeur coöperatieve Rabobank

Mart Pfeiffer is directeur coöperatieve Rabobank Regio Schiphol. Mart is ervoor verantwoordelijk dat onze leden en klanten in deze regio centraal blijven staan.

Mart Pfeiffer

Mart Pfeiffer

Directeur coöperatieve Rabobank

Raad van commissarissen

De raad van commissarissen (RvC) houdt toezicht op de directie en bewaakt de belangen van de bank. Jaarlijks legt de RvC hierover verantwoording af aan de ledenraad.

Onze raad van commissarissen bestaat uit

Ruud Hagendijk, voorzitter
Maarten Askamp Henry van der Geest Angeline Kierkels

Ledenraad

De ledenraad van Rabobank Regio Schiphol denkt en beslist mee over het beleid van onze bank. De economische en maatschappelijke rol van de bank is daarbij belangrijk. De ledenraad bestaat uit 16 leden. Zij praten namens de meer dan 18.000 leden regelmatig met de directie over ontwikkelingen in regio Schiphol.

Onze ledenraad bestaat uit

Abdel Aoulad Thami Rik Balder Hans de Bats Tijn van de Beld Peter Bokhorst Aarnoud van der Deijl Rex Gerritse Andrea van de Graaf Gertjan de Jong Arco Koot Sander Koster Wenda Linthorst Ilja van Luling Marlijn Passchier-Storm Wouter de Vries Robbert van Willegen

Lid worden van de ledenraad