Rabo Werkplaats Digitalisering

Rabo Werkplaats Digitalisering

Het vernieuwen van je bedrijf loont. Al is dat natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan, want waar begin je? Daarom organiseren wij op 4 september de Rabo Werkplaats Digitalisering in het Goffertstadion in Nijmegen.

Voor iedere ondernemer die wil groeien

De Rabo Werkplaats Digitalisering is een gratis event voor iedere ondernemer die wil groeien en vernieuwen met zijn bedrijf, maar niet weet waar hij moet starten. Tijdens dit event hoor je hoe je de klant van de toekomst bereikt en kosten bespaart door automatisering.

Wat kun je verwachten?

  • een inspirerend event met boeiende sprekers
  • praktische verhalen en tips van ondernemers
  • de laatste ontwikkelingen op het gebied van digitalisering¬†

Programma

In verschillende sessies leer je van een lokaal marketingbureau hoe je meer omzet haalt uit online marketing, vertelt Microsoft Nederland welke interne processen je het beste kunt digitaliseren én ga je samen met een facilitator aan de slag met het Business Canvas Model. Natuurlijk is er ook volop tijd en ruimte om andere ondernemers te ontmoeten.

Meld je aan!

Wil je ook meer omzet door vernieuwing? Meld je aan voor de Rabo Werkplaats Digitalisering in het Goffertstadion in Nijmegen en ga zelf aan de slag met de groei van je bedrijf.

Meer informatie en aanmelden

Nijmegen, 26-7-2018

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn