Rabobank clubkas campagne - Stem op je favoriete club(s)!

Clubkas

Met de Rabobank Clubkas Campagne ondersteunt Rabobank Rijk van Nijmegen het verenigingsleven in de regio. De Rabobank stelt hiervoor een deel van de winst beschikbaar. In 2019 is dit € 250.000,-. De leden van de bank bepalen hoe dit bedrag verdeeld wordt over de verenigingen en stichtingen die meedoen.

Deelnemende clubs

Tussen 28 januari tot en met 27 maart 2019 konden clubs zich inschrijven voor de Rabobank Clubkas Campagne. Met als resultaat bijna 300! verenigingen en stichtingen die dit jaar deelnemen. Klik op de button hieronder voor het totaaloverzicht. Nu is de periode aangebroken om campagne te voeren! Mobiliseer leden van de club, familie, vrienden en kennissen om tijdens de stemperiode (14 tot en met 29 mei 2019) hun stem uit te brengen op jouw club. Je kunt vanaf de inschrijfperiode een aantal promotiemiddelen downloaden die jouw club hierbij kan inzetten. Maar je kunt natuurlijk ook je eigen creativiteit gebruiken!

NIEUW: Originaliteitsprijs € 250,-

Een creatieve campagne voeren wordt beloond! De leukste, gaafste, gekste of origineelste campagne ontvangt een extra geldbedrag van € 250,-. Wat moet je doen om hiervoor in aanmerking te komen? Stuur vóór 29 mei een e-mail via onderstaande link met daarin een video/flyer/foto van jullie campagne. De winnaar van de originaliteitsprijs wordt in juni 2019 bekend gemaakt.

Wie kunnen er stemmen?

Alle leden van Rabobank Rijk van Nijmegen kunnen stemmen. Hiervoor ontvangen zij op dinsdag 14 mei per post een unieke stemcode. Tussen 14 mei en 29 mei brengen zij via de stemsite hun stem uit op de deelnemende verenigingen en stichtingen. Elk lid krijgt 5 stemmen en mag maximaal 2 stemmen per vereniging of stichting uitbrengen.

Hoe kan ik lid worden?

Om in mei een stem uit te kunnen brengen op jouw favoriete club(s) dien je als Rabobank klant op 1 april lid te zijn van Rabobank Rijk van Nijmegen. Het lidmaatschap kan hieronder worden aangevraagd.

Nijmegen, 8-4-2019

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn